A jövő héten jön a Game of Thrones-kalandjáték

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale - jó szokásához híven - az utolsó pillanatban erősítette meg legújabb alkotásának megjelenési dátumát. A Game of Thrones-kalandjáték első epizódja Iron From Ice névre hallgat, és keddtől vethetjük rá magunkat.

Már nem kell sokat várnunk a HBO-sorozatán alapuló Game of Thrones-kalandjáték első epizódjára. A Telltale Games nem kapkodta el a dátum megerősítését - eszerint az Iron From Ice december 2-án landol PC-n, Macen és az észak-amerikai régióban PS3-on és PS4-en. 

Európába december 3-án érkezik a játék Xbox 360-on és Xbox One-on, valamint a PlayStation Networkön. iOS-en pedig másnap, azaz december 4-en kaparinthatjuk meg. 

A hat epizódból álló széria története egyébként a Forrester-házról szól majd, de Tyrion Lannister, Cersei Lannister, Margaery Tyrell és Ramsay Snow is feltűnik az adaptációban. Köszönjük, Kupai97!

11.
11.
Juha
#8 mi itthon úgyis 20 évvel le vagyunk maradva, úgyhogy nekünk ez überbrutál grafika :-)

Amúgy érdekességképpen elövettem régi újságokat, és a grafika a 90-es években nem volt annyira mérvadó, mint az élmény (persze azt sem tudtuk mi az a framespersec), a fallout2-t pl. sokan minden idök legjobb sci-fi crpg-jének tartják mai napig, pedig kinézetre ua. Mint az elödje.
Persze azóta mások az igények/más gen játszik, de mostanában csak fikázás megy inkább, kérdem én, akkor milyen a jó játék?

Várom a válaszokat privátban, és indítok egy kickstarter-t! :-)
6.
6.
Ecneb
#5: Sajnos ez így néz ki!
5.
5.
Chrysh
#4: Minden tiszteletem a tiéd, de szerintem te is nagyon jól tudod, hogy amint más véleményed van csak idők kérdése, hogy mikor állítanak be téged élből hülyének...

Mellesleg én azért fenntartásokkal kezelem a filmből-játékot témát. Még ha a Telltale a Walking Dead-del jól is járt nem biztos, hogy ezzel is jól fog.
1.
1.
NECROSMOKE
Sztm. durva lesz. A Tell Tale tudja hozni a formajat, legalabbis nekem nagyon bejonnek az o alkotasai.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...