Két nap alatt nullszaldós lett a This War of Mine

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 28.
  • Hír
Link másolása
Mindössze két napra volt szüksége a 11 Bit Studios legújabb játékának ahhoz, hogy visszahozza a fejlesztésére fordított költségeket. A háború borzalmait a civilek szemszögéből bemutató 2D-s alkotás abszolút sikeres.

A This War of Mine alkotója, a 11 Bit Studios bejelentette, hogy a megjelenés után mindössze két napra volt szüksége a játéknak ahhoz, hogy visszahozza a fejlesztési költségeket. A szokatlanul komor és érett témát boncolgató 2D-s címet 92 országban vásárolták meg a játékosok, a teljes eladás 33 százaléka az Egyesült Államokból származik.

A stúdió továbbra is dolgozik a This War of Mine finomhangolásán és hibajavításán, a legújabb frissítéssel új karakterbeállításokat és animációkat, valamint a lengyel punkzenekar, a Cool Kids of Death három zeneszámát adta hozzá az eddigi felhozatalhoz.

Az év egyik meglepetéséről szóló tesztünket itt olvashatjátok.

A csapat egy érdekes és egyben megrázó infógrafikával lepett meg bennünket:

8.
8.
kryszisz
Gratulálok a fejlesztőknek, és meg fogom őket tisztelni azzal, hogy nem a "virágboltban" veszem meg alkotásukat, hanem szépen kipengetem a kért - teljesen baráti - összeget. Nem most, mert jelenleg másra kell a mani, de ha lesz annyi mellékes, mindenképp:)
7.
7.
godach
#6: Soha nem gondoltam volna, hogy egyetlen cikk alatt két hozzászólásoddal is egyet fogok érteni. Eljött viszont az idő, amikor teljesen 100%-ban igazat kell adnom neked és egyet kell hogy értsek veled.
3.
3.
toriell
Egyetértünk:D ,ez már mínőségnek számít:):D
2.
2.
Chrysh
+1
Az ilyen jellegű játékoknak kellene AAA szintű bevételeket produkálni nem másnak, a Wasteland 2 után ez is teljesen megérdemli. Bár még nem játszottam egyikkel se, én bátran meg tudom előlegezni nekik a bizalmamat, míg más esetben már az se szabad elhinni, amit kérdeznek. :)
1.
1.
Kedves juhbi szaft.
Ime igy kell jatekot csinalni.
Otlet kell nem 5000 artist meg 89761237846238746 grafikai kontent 20 fifiliard dollarbol.
Es a marketing osztalyrol is ki lehet rugni a sok naplopo taknyot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...