Megint késik a Raven's Cry

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 29.
  • Csúszás
Link másolása
Sanda gyanúnk az, hogy valami nincs rendjén a Reality Pump kalózos témájú szerepjátékával. Nem ez az első eset arra, hogy a fejlesztők kénytelenek elcsúsztatni a Raven's Cry megjelenését. És nem is a második.

Vegyük szépen sorba: Raven's Cry megjelenése eredetileg 2013. október 23-ra volt kitűzve, később ezt eltolták idén májusra, majd október 14-re. A legutóbbi tervek szerint ezen a héten kellett volna a boltokban landolnia a kalózos játéknak, ám a Reality Pump az utolsó pillanatban ismét elhalasztotta a debütöt. A dolog egy kicsit a komédia határait súrolja, nemde?

Jelen állás szerint a Raven's Cryra december 16-án csaphatunk le PC-n, ám a Topware Interactive ezúttal nem indokolta meg a csúszás okát. Esélyes, hogy valami nincs rendjén a játék minőségével és további csiszolásra szorul.

A Karib-tenger térségében játszódó címet harmadik személyű nézőpontból irányíthatjuk, hajónkat részletesen testre szabhatjuk, hírnevünk az ellenség legyőzésével növekszik.

A PS3-as és az Xbox 360-as verzió 2015 elején érkezik.

5.
5.
JoHnNiEE
Ride to Hell szindróma? :D
4.
4.
kryszisz
#3: Hát DLC-ben én oly módon csalatkoztam, hogy a cím ott is egy kalózos cuccot takart, aztán végül csak az nem volt bent, max említés szintjén...ettől függetlenül jó lett az is, remélhetőleg a 3., már ízig-vérig next-gen részben is sikerül tartaniuk a szintet!:)
3.
3.
equinox42
#2: Two World II ! Azt én is nagyon szerettem, jól sikerült, meg a kis kiegészítő folytatása is.
Nem tudtam, hogy ők fejlesztették, de így idővel talán kipróbálom.
Bár a kalóz köntös nem a favoritom.
2.
2.
kryszisz
A Reality Pump-tól nagyon szerettem a Two Worlds 2-t (az egyet kevésbé, de hát ugye minden kezdet nehéz), szóval ha annak játékmenetét sikerrel integrálják a kalózos miliőbe (és kicsit több életet lehelnek az NPC-kbe, mert a fel-alá sétálgatás ma már nem menő), akkor simán az év meglepetésjátéka lehet belőle...ha meg nem, akkor sem kötelező játszani vele!:)
1.
1.
balint23h
Igazából a kiadott képek és trailerek alapján mindenki tudja, hogy gyenge lesz.... Gondolom prónálnak még javítgatni rajta egy picit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...