A hétvégén lelepleződik a The Last of Us új DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 3.
  • Letöltés
Link másolása
Ugye egy percig sem hittétek azt, hogy a The Last of Us: Remastered megjelenésével le kell mondanunk a friss tartalmakról? Minden jel szerint a hétvégi PlayStation Experience-en már játszható lesz az új DLC Las Vegasban.

Egy YouTube-felhasználónak - bizonyos SanchoWestnek - már alkalma volt kipróbálni a The Last of Us és a The Last of Us: Remastered legújabb letölthető tartalmát és egyúttal a Twitteren elhintette, hogy a hétvégén Las Vegasban megrendezésre kerülő PlayStation Experience-en már játszható lesz a csomag.

A Naughty Dog már nyáron azt pedzegette, hogy további DLC-k érkezhetnek a PS3-as és PS4-es verzióhoz. A szezonbérleten felül két új multis térképet tölthettünk le eddig a játékhoz, de minden jel szerint egy igazi prémium csomag is kilátásban van.

A fejlesztők illetékese a Twitteren nem cáfolta a SanchoWest mondandóját, sőt mi több, a csapat készül még mással is a Sony házi rendezvényére.

Üröm az örömben, hogy Nate Wells, a The Last of Us és a BioShock művészeti vezetője otthagyta a Naughty Dogot és elszegődött a Crystal Dynamicshez. Immáron az új Tomb Raideren dolgozik.

Tényleg Arya Stark lesz Ellie?

Júliusban már felreppentek szóbeszédek arról, hogy a Trónok harcából ismerős Maisie Williams alakíthatja Ellie-t a közelgő The Last of Us-mozifilmben. Egy új interjúban a színésznő elhintette, hogy rendkívül érdekli a film és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ráosszák a női főhős szerepét. Úgy néz ki, jó úton halad, de jelen pillanatban semmit nem tud megerősíteni.
10.
10.
SLi
#5: Ellie 14 éves nem? nekem az rémlik
egyébként a középiskolásokat is 30 körüliek játsszák a legtöbb filmben
9.
9.
Hidalgo
#2: én nem írom le előre ezeket a filmeket, hiszen ott vannak ezen játékok gyökerei is.
Nekem tetszett a Legenda vagyok és A nemzet aranya is :)
8.
8.
TheDeathFlash
Alapból nem értem minek ezt a csajt eröltetni,hiszen köze nincsen a.TLOU- ban látott Ellie-hez.
7.
7.
TheDeathFlash
Semmi per nem volt,mert ekkor készült a Beyond two souls is és Page nem kockáztatta meg hogy a Sony valamivel megbűntesse a Beyondot amiért beperelta az eggyik legjobb fejlesztő brigádját : D
6.
6.
Ragnarox007
#4: Tényleg ő lenne a legjobb, de ez sosem fog megvalósulni (sajnos), mert már így is volt balhé közte, és a Naughty Dog között. Mivel Ellen Page többször támadta az ND-t, lévén, hogy szerinte egy az egyben ő róla mintázták Ellie arcát, mindezt az engedélye nélkül... Bár, ha jól emlékszem, akkor ebből volt egy "kisebb" fajta pereskedés is, de lehet rosszul tudom. De tény ami tény, hogy neki kellene eljátszania Ellie szerepét, ha már ennyire erőltetik a filmet, de sajnos ebből semmi nem lesz...
5.
5.
Cipo3
#4: Ő már idős hozzá 27 éves. Kicsit messze van egy 11-12 éves kislánytól
4.
4.
exonic
Én speciál nem is értem miért gondolkodnak a nagyképű Maisie Williamson, senkinek nem jutott még eszébe Ellen Page?
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTU3MzM3MDYzMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzk1Mzc3NA@@._V1_SX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg
3.
3.
Cipo3
Remélem nem ő fogja játszani
http://img1.rnkr-static.com/list_img/66/1640066/full/arya-stark-gifs-u2.jpg
az arca kicsit se hasonlít. És azóta felszedett vagy 40 kilót.
2.
2.
Ragnarox007
#1: Már alapból azt sem értem, hogy egyáltalán miért kell megfilmesíteni?! A pénzen kívül persze :S Mert szerintem így is-úgyis bukta lesz, függetlenül attól ki szerepel benne, és köze nem lesz a játék hangulatához... Bár, hogy is lehetne? És ugyanezt gondolom az Uncharted filmről is... De mindegy ők tudják, bár titkon reménykedem benne, hogy azért nem 1 moslékot tolnak elénk :D
1.
1.
Zombiekiller6
Ha ő lesz Ellie a filmben, akkor még csak a trailerét sem fogom megnézni a filmnek, ha egyáltalán elkészül!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...