Új feltételekkel készül a The Last Guardian

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 11.
  • Hír
Link másolása
A Team ICO évek óta készülő The Last Guardianjáról beszélt nemrégiben a játék atyja, Fumito Ueda. Hiszitek, vagy sem, a fejlesztés gőzerővel halad tovább, "teljesen új feltételek" mellett. Vajon mit takar a kifejezés?

A The Last Guardian atyja, Fumito Ueda a japán Dengekinek adott interjújában elhintett pár apróságot a "Team ICO első PS3-as játékáról", bármennyire is nevetségesen hangzik a mondat vége. A szakember továbbra is azt hangoztatja, hogy nem adták fel a projektet. Egyre több jel utal arra, hogy az alkotás időközben PS4-re költözött, holott hivatalos megerősítés nem történt ezzel kapcsolatban.

Ueda elmondta, hogy a Sonyval való megbeszélések után arra jutottak, hogy a The Last Guardian fejlesztése "teljesen új feltételek" halad tovább. Vajon mit jelentenek az "új feltételek"? Talán egy platformváltást?

Amikor Uedát arról kérdezték, hogy mi volt számára a legemlékezetesebb dolog a PlayStation első húsz éve alatt, a szakember - meglepő módon - a The Last Guardiant emelte ki. Nem gondolta elsőre, hogy ennyire nagy fába vágta a fejszéjét, de úgy látszik, élvezi.

A játékot eredetileg 2009-ben jelentették be, és bár Ueda már kilépett a Sonytól, továbbra is ő bábáskodik a The Last Guardian felett.

42.
42.
SkiingOstrich
#40: A Project Spark mióta játék?ki is húzhatod..nem az!
41.
41.
PaprikaJancsi
#30: Ja persze. Egy hazug csúszómászó, múltkor azt írta, hogy csah Xbox360-a van. Utálom az ilyen hazug dögöket.
40.
40.
PaprikaJancsi
#15: Nézzük a metacriticen:
-Forza Horizon 2 (86)
-Sunset Overdrive (81)
-Titanfall (86)
-Project Spark (76)
-----------------
-Driveclub (71)
-infamous:Ss (80)
-Killzone:SF (73)
-LittleBigPlanet (79)
(Hasonló játékokat kerestem)
39.
39.
PS4jacksony
Ez az " Udea " Mostmár tényleg megérdemelne egy nagy büdös SALLERT.....Éveken keresztül ezt csinálja velünk....Fél évente szép szóval,vagy fenyegetéssel nagy nehezen kiszednek belőle valamit,még jóformán azt sem tudja mire készül a kutyás játéka....Leültetném egy székre és hülyére pofoznám...Megkérdezném tőle ,hogy miért csinálja ezt ? Mondaná:" hÁT DE... " Durr neki egy riasztó!!! A haja össze vissza állna a semmirekellőnek...Ultimátumot adnék neki...Vagy megcsinálod még 2015 re a játékot,vagy takarodsz közmunkára !!!Az is lehet,hogy androidra akarja kiadni valami csúzlis játék ként :) Én a szart is kiverném belőle.Tartozik nekünk játékosoknak...........Ennyi !!!!
37.
37.
KopyAti
Én nagyon várom ezt a gammát, de lehet PS6-om lesz, mire megjelenik!
36.
36.
DON GONDOCS
Ha belegondolok hogy ennek a játéknak a trailere és persze (gow, R&C) miatt vettem ps3-t és most még 2014ben is csak hitegetik a játékost, csak megmosolyogtat ez az istenített Fumito Ueda. Már ő sem tudja honnak kezdte és hova tart a játéka. Ezt csak elkezdték és félbemaradt, valószínűleg már örökre.
35.
35.
kopic
#10: Gondolom, h ez a nyomoronc azt a traumát nem tudta még most sem kiheverni, amikor kirúgták a munkahelyéről.
34.
34.
kopic
Úgy sem fog soha megjelenni.
33.
33.
Gykrizsi
#30: Jaj, ne kajáld be, csak azért mondja, hogy ne lássuk mekkora ps fan. Szerintem egy játékkal sem játszott. Bár lehet, hogy tévedek, de én már semmit sem hiszek el, amit mond.

Egyébként a Mario Kart és a Smash nagyon jó lett, imádom őket.
32.
32.
felegyi
Nem votl nehéz kitalálni a platformváltást, már fél éve egy előz hírnél is írtam... de nem kell 100as IQ h kitaláljuk, PS3-ra ez már nem lesz kint!
29.
29.
kamgecam
#3: Valamiért a DNF jut róla eszedbe?
Mármint a késés miatt vagy a játékról?
Tudod Te egyáltalán kinek a neve fűződik a The Last Guardian-hoz?
Játszottál már a Shadow of the Colossus-al?
.....
KicsiLink-el együtt inkább ne szóljatok hozzá a játékokhoz ha kérhetem.
28.
28.
kamgecam
A játékkal kapcsolatban megszólalna valaki?...
Én várom!
Az Ico és a Shadow of the Colossus után nagy reményeim vannak.
Ha fele olyan jó lesz akkor már nyert ügyünk van.
Már csak türelem,türelem rózsát terem....türelem
20.
20.
Gykrizsi
#19: Az nem jó, mert akkor mindenki kamuzhatná, hogy nem azt írta. YouTube-n is ez van, állandóan szerkesztenek.
19.
19.
A Pulyka
#15: mármint minoséget!!!! ááá legyen már egy szerkesztogoooomb!!!
18.
18.
Gykrizsi
#10: Ugyan az, csak azóta volt még egy karaktere, de szerencsére azt még aznap törölték.
15.
15.
A Pulyka
#13: Vedd légyszives a fáradságot, és írd le nekem azt a nagy mennyiséget, lehet olyat is érnod, ami még meg sem jelent :)
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Minőségben igen (nézd végig pl. a mostani One, és Ps4 játékokat). Mennyiség kb. ugyanannyi.
12.
12.
A Pulyka
#11: "kozben eddig mint minőségben mint mennyiségben veri az XO a PS exclusivjait"

Ezt azért te sem mondod komolyan?
11.
11.
Unknown
Kicsilink hat én beszarok rajtad :D nemhogy Xbox vagy PC de még PS sem volt a kezed között. Itt áradozol arról hogy a ps re mennyi exclusive van es xo ra mennyi...kozben eddig mint minőségben mint mennyiségben veri az XO a PS exclusivjait. PS esetleg eladasban es az 1% ál erosebb hardwerevel veri az XO-t. Istenbizony kemuri sem volt semmi de o legalabb nemhordott össze suletlensegeket mégha minden masodik szava hibas volt Es Bocsi az ekezetekert mobilról irok.
10.
10.
Ecneb
#8: Ő asszem az a felhasználó volt, aki teljesen mindegy milyen platformos cikkhez, de beírta, hogy xbox mekkora rakat fos és ps meg maga megtestesült isten, Szerencsére törölték, de amint látod nem véglegesen... Vagy nincs jobb dolga, vagy egyszerűen ennyire nincsen élete, hogy ezzel szórakoztatja magát, bár nem tudom ebben mi a vicces.
9.
9.
A Pulyka
Rég hallottam már a játékrol, egész érdekesnek tunik, de még mindig nemtudom mirol is fog szolni.Tudom, hogy lesz benne egy kisgyerek ezzel a nagy szoros rokafélével, de azonkívul mást nem tudok rola.Gondolom meg valami platform kalandjáték lesz. Esetleg valakitol komolyabb info? Elore is koszonet :)
5.
5.
Cellator
#4: :D :D :D Várjuk, japánból ered, csak lesz belőle valami :)
4.
4.
Mr.Dead
#3: Ennél jobb csak az lenne, ha bejelentenék, hogy az MS felvásárolta a projektet :"D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...