The Evil Within - a jövő év elején jön az első DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda felvázolta a The Evil Within DLC-terveit. Az első csomag 2015 elején várható The Assignment címmel, és Castellanos detektív titokzatos partnerét, Juli Kidmant irányítjuk benne, akivel futólag már találkoztunk korábban.

Szóval a The Evil Withinhez season passt is vásárolhatunk 19,99 dollárért PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en. A szezonbérlettel három bővítmény letöltésére leszünk jogosultak. A Bethesda jóvoltából végre szó esett a DLC-k tartalmáról és dátumáról is.

Az első két csomagban Sebastian partnernőjét, a titokzatos Juli Kidmant irányítjuk majd. Az első rész The Assignment névre hallgat, s 2015 elején várható, míg a folytatás, a The Consequence valamikor utána.

Az igazi érdekesség a harmadik DLC-ben vár ránk, itt ugyanis a gonoszok oldalán nyomulhatunk a The Keepert, a dobozfejű rémséget irányítva, melyben "küldetésalapú térképek szadista kollekciója" vár ránk. Izgalmasnak hangzik.

Amúgy tudtátok, hogy a Tango Gameworksot olyan bővítmények inspirálták a The Evil Within DLC-inek elkészítésére, mint a Dishonored: The Knife of Dunwall/The Brigmore Witches, az Enslaved: Pigsy’s Perfect 10, a Red Dead Redemption: Undead Nightmare és a Diablo 2: Lord of Destruction?

Ha ez tényleg így van, minőségi konteót kapunk.

5.
5.
GAMEROD
Sajna nekem nem jött be. Nem hoz olyan igazi horror hangulatot mint a régebbi resident evilek.
3.
3.
suresz
szerintem ebből nem lesz goty
2.
2.
DarkLord
Alig várom, hogy kijöjjön a 3 dlc azt megvegyem jól árusítva a GOTY kiadást! Nekem nagyon tetszett a játék, de már írtam is róla .
1.
1.
devilcsaj
én ezeketmég októberben megpróbáltam letölteni, miután kijött a játék, de akkor ezek szerint még csak érkezni fog. :D Sebaj, végigvisszük ezeket is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...