Alien: Isolation - a fejlesztőknél már téma a folytatás

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 12.
  • Hír
Link másolása
Ha tetszett az Alien: Isolation, el is kezdhetsz szurkolni a folytatásért: jelen állás szerint a The Creative Assembly srácain biztosan nem múlik majd, hogy elkészüljön a játék második része is.

Habár az Alien: Isolation még mindig kap új tartalmakat és frissítéseket, a fejlesztők a saját bevallásuk szerint már "napi szinten" beszélgetnek a folytatásról. Gary Napper, a játék vezető dizájnere mondta azt az AvPGalaxynak, hogyha zöld utat kapna a második rész, a terveik szerint nagyobb hangsúlyt fektetnének a játékos és a környezet közötti interakciókra, ugyanakkor ragaszkodnának az eddigi koncepciójukhoz.

"A folytatás történetéről napi szinten beszélünk néha. Vannak ötletek arra, hogy merre kéne továbblépni, az íróink is szilárd koncepciókkal rendelkeznek, és igen, van egy remek lehetőségünk ahhoz, hogy folytassuk Amanda sztoriját" - mondta Napper az interjúban, majd hozzátette: "Úgy gondolom, az akció-orientált Aliens-stílus nagyon messze áll az Isolation szellemiségétől, így ha folytatnánk a játékot, mindenképpen ragaszkodnék az "egyetlen Alien"-megközelítéshez, ugyanakkor több szerepet kapna benne a környezet és az azzal történő interakció."

Köszi, Kupai97!

9.
9.
tiazgriff
Némelyik Alien film is példát vehetne a tiszeletről amit a játék tanusít a lény iránt. Nincs menekvés.. ahogy a sötét füsttől telített, kósza áramtól villódzó szobák sorain kell átverekedni magunkat, úgy hogy a xeno ott ólálkodik.. leírhatatlan.
8.
8.
shorty123
Engem akkor kezdett érdekelni a játék amikor olvastam, hogy nem lehet lövöldözni benne. (agyatlan fps-el tele a padlás) A napokban fejeztem be és azt kell mondjam, hogy nagyon nagyon régen nem éltem magam bele ennyire játékba de azért nem bántam, hogy vége lett és egy darabig most nem kell lélegzet visszafojtva egy öltözőszekrényben bujkálnom :)
Nálam mindenképpen az elmúlt 5 év játéka
7.
7.
YuriLexandro
Nálam is az év játéka címet kapja. Eddig csak az alien első 3 része, és az AvP 2ig (játék) bezárólag volt méltó az alien univerzumba, ez mind szégyent és gyalázatot hozott erre a témára, AvP 3, Colonial marines, AvP filmek... Annyira jó alapanyag lett volna egy igényes filmet vagy játékot összedobni de úgy tűnik csak ilyen kontármunka jöhet szóba. Az Alien: Isolation egy óriási kellemes meglepetés volt, végre egy játék ami méltó hogy belépjen az univerzumba. Nyilván nem lehet az év játéka hivatalosan mert oda már be vannak rakva a codok, bfek, a tucatjátékok, max kap egy év meglepetése címet.
6.
6.
Dízel
Isolation iszonyatosan nagy alkotás lett, nálam az év játéka. Kevés játékon szarok be de ezen sikerült... Ilyen téren az evil whitin elbújhat mert az egy mesedélután ehhez képest.
5.
5.
Sznfctm
Az A:CM nem volt rossz játék, ellenben egy középszerű CoD klón volt. Ha kicserélik az idegeneket valami más ellenfélre, akkor már rég nem beszélnénk róla, és cserébe nem lett volna egy (újabb) hatalmas csalódást okozó Alien-játék.

Amennyire kihagyott ziccer volt az A:CM, nekem annyira telitalálatnak érződik az Isolation. Az irányvonallal teljesen egyet értek, a folytatás nem készülhet el elég hamar...! :P (És valszeg tényleg nem is fog legalább 2016-ig. :P )
4.
4.
dcba
#2: Jo jateknak en nem neveznem az ACM-t. Voltak benne nem rossz pillanatok es PC-n a grafika is egy atlagost hozott, de a jatek neha mar annyira agyatlan volt, h csak lottel embert alient ossze-vissza. Tovabba semmi fele feszultseg nem volt a jatekban, az ember szimplan vegig rohant benne, mert abszolut nem volt stresszes mint mondjuk a 98as Alien vs Predator, ami szinten lovoldozos volt, de az ember lefosta kozben a bokajat ugy felt. Na ilyet kene megint csinalni.
3.
3.
KopyAti
#1
Valszeg kötve volt a kezük, vagy időhiány!

Amúgy felhúzott ez a hír, mert ha év játéka nem is (de miért is ne), akkor második helyezést simán megérdemelné! Persze ez csak az én véleményem!
2.
2.
Jó cucc volt, tényleg újított valamit, de én azért sajnálom, hogy most akkor jó ideig nem lesz már "rendes" lövöldözős Alien játék? :( Nyilván a Colonial Marines-ról alkotott vélemények miatt a SEGA most egy időre jegeli a témát, pedig szerintem nagyon jó játék volt a CM, csak kár, hogy túlhypeolták azt ami valójában nem is volt jó benne, de korántsem nevezném rossz játéknak, én például szívesen folytatnám azt a vonalat is...
1.
1.
""Alien"-megközelítéshez, ugyanakkor több szerepet kapna benne a környezet és az azzal történő interakció."
Ez eszukbe juthatott volna az elsonel is ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...