Komédia: megint késik a Raven’s Cry

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 14.
  • Csúszás
Link másolása
Tudtátok, hogy a Reality Pump kalózos akciójátéka már tavaly október óta folyamatosan csúszik, hol kisebb, hol nagyobb időközönként? A srácok a december 16-i premiert sem tudják tartani - idén már nem játszunk vele.

Legutóbb november végén halasztották el a Raven’s Cry megjelenését, akkor december 16-ra időzítették a premiert. Nos, a Topware Interactive ezúttal sem tudja tartani a tervet.

A hivatalos indoklásban az olvasható, hogy a kiadó sajnálja, amiért a sötét kalózos kalandot nem rakhatjuk a karácsonyfa alá, de nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőséget illetően. Ezért kicsivel több időt szánnak a játék csiszolására.

Azt a fejlesztők is beismerik, hogy "tartoznak a rajongóknak" a számos késés miatt, és megígérték, már nem kell sokat várnunk az izgalmas akció-RPG-re.

És mi az új dátum? 2015. január 28. A konzolos verziók valamikor az első negyedévben várhatóak.

6.
6.
Nottingham
Risen 2 még gagyibb kiadásban.
5.
5.
randall13
#1: Igen, bizonyára azért késik ennyit hogy jó legyen, és nem azért, hogy valamilyen módon játszható. Gondolom ezt a játékot is összegányolták, és most, amikor össze kéne illeszteni a kódrészeket, derül ki, hogy szar az egész.
Ha ennek a sok csúszási időnek csak egy töredékét is a tervezésre fordították volna, nem kéne tologatni állandóan a megjelenési dátumot. De ez sok más játékra is igaz.
4.
4.
Angelwing
pedig karácsonykor jobban fogyott volna biztos.
3.
3.
Chrysh
#2: Érdekes, hogy a Two Worlds 2-nek nem lett olyan hatalmas visszhangja, pedig én iszonyat jót szórakoztam, ami leginkább (számomra) a hatalmas mennyiségű varászlatok kombinálásának köszönhető. Nemtudom, hogy próbáltad-e a pajzsot, amivel forgó sziklákkal tudod magad körbevenni, nekem pl az lett az egyik személyes kedvencem :D
2.
2.
kryszisz
Ha csak fele olyan jó lesz mint a Two Worlds 2, és a gépigényt is annak a szintjére lövik be már boldog leszek! Amúgy annak most kezdtem el az első részét, mikor a kettőt már kétszer végigjátszottam, és hát látványos különmbség van a 2 között, mert ezt meguntam kb. 2 óra alatt...no mindegy, fizettem érte így valahogy majd végigszenvedem:D
1.
1.
Unknown
Nembaj,ha tényleg minőségi lesz. Inkább késsen mint hogy egy félkész bughalmaz legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...