Készül a DmC: Definitive Edition

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Megúsztuk a mobiljátékos bejelentést, a Ninja Theory más meglepetéssel készült mára: bemutatta a DmC: Devil May Cry PS4-es és Xbox One-os változatát, amely a Definitive Edition alcímet kapta.

2015. március 17-én érkezik a DmC: Definitive Edition, méghozzá PlayStation 4-re és Xbox One-ra - a játék nyomott áron, 40 euróért lesz kapható.


A fejlesztők bejelentése szerint a Definitive Edition elkészítésekor a rajongók visszajelzéseit is figyelembe vették, így az új változat nemcsak szebb és tartalmasabb lesz, mint az eredeti játék volt, de optimalizálás és egyensúlyozás terén is jobbnak ígérkezik. Lássuk, mi jó vár ránk:

  • 1080p-s felbontás, 60 fps-es sebesség.
  • Felturbózott grafika; gatyába rázták a karaktermodelleket, a textúrákat és az átvezetőket is.
  • Az alapjáték mellé jár az összes eddigi DLC is, beleértve a Vergil’s Downfallt, a három-három Dante- és fegyverskint, illetve az itemkeresőt is.
  • Kapunk két új skint ezeken kívül (Devil May Cry 1 Dante és Classic Vergil).
  • Visszatér a Turbo mód, a játék ilyenkor 20 százalékkal gyorsabban pörög.
  • Jön a Hardcore mód, ami DmC-élményt nyújt ugyan, de egyensúlyozás terén a klasszikus Devil May Cry-okat idézi.
  • Visszatér a manuális lockolás lehetősége.
  • Új Bloody Palace mód, ezúttal Vergillel a főszerepben. Hatvan pálya vár ránk.
  • Must Style mód: ha ezt bekapcsolod, legalább S szintre lesz szükséged a sebzéshez.
  • Gods Must Die nehézségi szint.
  • Finomhangolták a játékmenet egyensúlyát.
  • Több, a közösség által készített mod is bekerült a játékba.
  • Továbbá egy új, eddig nem látott átvezető is várható.


Feljebb megnézhetitek az első screenshotokat az új kiadásból, emellett láthatjátok a dobozképét is.

Update! És ami lemaradt:

57.
57.
Vergil05
nagyon örülnék akár a reboot akár az eredeti széria folytatásának
46.
46.
PrimYaz00
#31: Nem hiszem, csak elmúlt 13 és a szülei megunták a vele való foglalkozást :).
42.
42.
Vergil05
nagyon örülök neki hogy a 4. és a reboot játékot is kiadják mégegyszer , mind2t nagyon szeretem , szerintetek mi lesz az új átvezető?
41.
41.
CreelienDareigeo
#40: Mert kiadják PS4-re és XOne-ra a Devil May Cry 4 Special Edition-t. :) És gondolom Vergil is benne lesz, csakúgy mint anno a DMC3 Special Edition-ben is.
40.
40.
Vergil05
a videó végén miért mutatták a 4-es játékot és benne Vergilt? *.*
39.
39.
p3ti
#1: Az első igazi next gen az order lesz...
Ezt mégis miből szűrted ki? Mert játékmenetbe nem volt semmi korszakalkotó..grafikailag pedig a Ryse volt az,ami eléggé nagy ugrást tett pl. X360-XO között
38.
38.
CreelienDareigeo
Szerencsére a Definitive Edition újdonságai közül pár már most elérhető PC-re, mint mod. Pl.: Turbo Mode, Vergil Bloody Palace, DMC3 Vergil (de ez csak textúra mod).
Ehhez én csak kettő skint csináltam még, de a DMC4-hez van sok. :)
35.
35.
N!ghtmare
Tehát a konzolosokhoz most jut majd el ami hozzánk már eljutott fél éve PC-re, taps-taps.
34.
34.
JackBauer
#31: Ne foglalkozz vele, egy őstrollal van dolgunk, számtalanszor bannolták már (segeszki).
33.
33.
Naridar
Ahogy látom adtak hozzá elég sok új dolgot, szóval azoknak lehet hogy megéri akiknek már van PS4-ük és még nem játszottak vele pedig szerettek volna. Amíg nem készülnek el a valódi minőségi nextgen játékok (tehát amiket nem techdemónak szántak), addig legalább nem gyűjti az új konzol a port.
32.
32.
Yanez
Idén pörgettem ki PS3-on, nagyon faja kis játék volt! Ám nekem nem ér annyit, hogy újra megvegyem csak azért, mert tettek bele egy kis csecsebecsét.
29.
29.
Aanash
Én speciel örülök neki..
40 euróért ez tisztességes...ha jól tudom 1 euro kb 300 ft..
Főleg úgy hogy ps4-re nincs hack'n'slash játék és éppen hogy bele szagoltam mikor megjelent...a dlc-k is hozzátesznek...és sok jót hallottam a játékról..jöhet:)
28.
28.
CreelienDareigeo
Én reménykedem benne hogy a Definitive Edition is úgy jár, mint a sima DmC, és végül PC-re is beharangozzák.
26.
26.
devilcsaj
24.
24.
DON GONDOCS
Na ugye hogy mondtam, bár ehez nem kell mentalistának lenni--Úgyse ez lesz az utolsó hd remastered feldolgozás. Lesz ott még Gears, Mass Effect, Batman, Deus Ex: Human Revolution, Final Fantasy XIII stb.... Tudjuk jól ha megérzik a fejlesztők a pénz szagát tolják ki a HD feldolgozásokat. Persze jó ez annak aki most vesz előszőr konzolt. De szerintem többen vannak azok akim előző gépegkről váltanak az újra és már túlvannak ezeken a címeken és valami újra várnak már.
23.
23.
turleysqt
#15: Aztán jó vérmesen fogalmazz majd!
20.
20.
kopic
Ehhez legalább adnak hozzá plusz tartalmat is ! A legtöbb fostos újrakiadást meg csak felhúzzák 1080/60fps-re, oszt annyi. -.-
19.
19.
Raam989
Nincs ezekkel az újrakiadásokkal amúgy semmi baj. Nem mindenki akkora veterán kocka mint mi, rengeteg embernek a ps4-one az első konzolja.
A baj az olyan újrakiadásokkal van, mint az FFVII. Az olyan játékokat már ingyen kéne adni minden platformon, nem 15-20 dollárokat elkérni érte...
17.
17.
Raam989
Na, ez így már egész korrekt. Nem volt rossz a játék, de nagyon zavart az alacsony fps meg a felemás grafika ps3-on. Ha anno nem pörgettem volna ki, akkor most megvenném.
16.
16.
devilcsaj
#4: például adják vissza a sorozat szülőatyjának, akkor biztosan kiadna majdnem két évente újabb részt :D
15.
15.
devilcsaj
Most ez komoly? Kövezettek meg, mondjon bárki akármit, de komolyan mondom, sírni tudnék az egészen, gyalázat, amit a Ninja Theory és a részben persze a Capcom is művelt ezzel a fantasztikus franchise-ével, amit Kamija Hideki megalkotott. Részben éreztem, hogy a nagy bejelentésben ez is benne lesz, de nem hittem volna. Oké, nem érdekel, hogy mire adják ki és mit újítanak fel rajta. De az, hogy már az első kiadáskor extra ruhaként megkaptuk a klasszikus Dante ruháját, szidtam őket azért is. De az, hogy két új skint kapunk, köztük a DMC1 Dante és Classic Vergilt... És mi ez a Gods Must Die mód? Kamija helyében én elsüllyednék szégyenemben. Azzal jobb lesz majd a reboot, hogy a klasszikusból visszahoznak karaktereket, mint most a DMC1 Dante és Classic Vergil? A következőkbe rakják már be akkor a Classic Mundus-t, Spardát és Evát, és mindjárt következhetnek a főellenfelek és végleg hazavágják az egészet. Az volna a legjobb, ha Kamija visszakaphatná, mivel a Capcom a Resident Evil 6-al azt a franchise-t gyalázta meg - egyesek szerint, de nekem az kivételesen bejött. Na majd erről a szarkupac rebootról is írok véleményt a weblapomra.
14.
14.
roli33
Ha PS3-ra is jönne, meg is venném, de így...
13.
13.
Nekem sem tetszik ez a next-genre újra mindent kiadunk dolog, ugyanakkor szerintem értékelendő, hogy nem csak a pofánkba hazudják, hogy új, gyönyörű grafikát húztak rá (ez se lesz szinte semmivel szebb), azt kész, hanem valóban meg is próbálják tölteni plusz tartalommal.
12.
12.
Gykrizsi
Sajnálom, hogy nem egy második rész jön, bár akinek nem volt meg, annak itt a tökéletes lehetőség rá. Nagyon jó játék volt. Egy leértékelésben beszereztem az alapot és a dlc-t, és azt kell mondjam, hogy a nyár legjobb döntése volt. Imádom.
Egyébként meg ne sírjatok már, ps-en a Bloodbornc, UC és Order. One-on Halo 5 (NAGYON város), Quantum, Ori és Fable. Plusz sok minden más, ami most nem jut eszembe. Vagyis évente több mint 3 AAA azért nem olyan rossz. Persze ezek mellet ott van a jövő év játéka, a Witcher 3. Nekem így se lesz pénzem semmire, nem hogy még a rengeteg multiplatform játékra. Ja, és akkor még azt nem is figyeltem, hogy WiiU-on ott az új Zelda és Xenoblade.
Durva lesz a jövő év, és akkor én még gyűjtői Witchert akarok venni.
10.
10.
chymera
Én ennek csak örülni tudok, marha jó játék lett tuti vétel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...