Frissítve: Ilyen az Evolve harmadik szörnyetege

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 18.
  • Videó
Link másolása
A Wraith leleplezésére már várunk egy ideje, és most egy leleményes YouTube-felhasználó jóvoltából egy kiszivárgott felvételt nézhetünk meg az Evolve harmadik szörnyetegéről. A tintahal és rovarok keresztezésének néz ki.

Az alábbi kiszivárgott videóban a legutoljára bejelentett vadászok - Parnell, Abe, Caira és Cabot - mellett pár pillanat erejéig feltűnik az Evolve harmadik szörnyetege, a Wraith. A lény a rovarok és a tintahalak ismertetőjeleit viseli magán, s noha gyengébbnek tűnik, mint pl. a Goliath, de sokkal gyorsabb társainál. Ügyesebb játékosok kezében hatékony rémség lehet.

Az Evolve február 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.


Update!
Közben hivatalossá vált a harmadik szörny - képek és trailer alább. Emellett a Turtle Rock megerősítette, hogy az Evolve nyílt bétatesztje Xbox One-exkluzív lesz és január 15-19. között tartják majd.


9.
9.
dacoon90
Én ugyan nem játszottam, az is lehet, hogy soha nem is fogom, de elég étvágygerjesztőnek tűnik a game. Szerintem jó lesz ez.
8.
8.
macilaci40
Khaszás kösz a tippet XD amúgy csak,ezért az egy szörny miatt megéri,hogy mindig szörny legyek :D
7.
7.
Khaszás
#1: Hatalmas siker lesz hidd el:) Ezek szerint keveset játszottál a szörnnyel vagy egyáltalán nem is játszottál a játékkal :) higgy nekem totálisan szét lehet szivatni az embereket... Ha kiismered a játékot rájöhetsz h lopakodással vízben közlekedésezel teljesen el tudod rejteni a nyomaidat (a kutyát is meg zavarod max nagyon későn eszmél rá h merre is lehetsz) és persze elkerülöd a madarakat amik felfedik a kilétedet gyakorlatilag maxos szintig fejlődhetsz anélkül hogy találkoznál bárkivel is max levelen meg igen nehezen szednek le majdnem h garantált a győzelmed persze nem biztos :) akinek bejött a Left4Dead szerintem ez is befog de hát kinek mi.. :)
6.
6.
H3NTAi
Egy 3-as szint szörny még kezdők kezében is szinte halhatatlan.

Eddig ez a legjobb monster szerintem is. Ezzel lehetlesz a legjobban taktikázni.
5.
5.
markoci555
Ez a szörny jobban tetszik az eddigieknél, több fantáziát látok benne, de maga a játék továbbra is egy sz*r a szememben.
4.
4.
randall13
#1: Én meg akárhányszor játszottam, a szörny mindig feltápolta magát és szinte legyőzhetetlen volt.
3.
3.
eszem
#1: Látom volt szerencséd a játékhoz :D Nekem volt, próbáltam az alfáját, amit leírtál színtiszta hülyeség.

Ha bukta nem is lesz, de sokáig nem fogja lekötni az embereket szerintem, jó-jó de valami marhára hiányzik belőle...
2.
2.
fiucsavar
#1: Köszönjük szépen a mélyreható kritikádat,látszik hogy rohadt sokat tudsz a játékról. Szépen ülj le,egyes.
1.
1.
Aanash
Ez egy jó nagy bukta lesz..akárhány gameplay-t néztem a szörny egyszerűen nem tudta levakarni magáról a vadászokat...látják a lábnyomait és a kopó is követi...ráadásul a vadászok tudják újra éleszteni a másikat,a szörny nem...aztán a vadászok fps-ben látnak egy baszott nagy szörnyet,a szörny meg kicsiben őket,vagyis nehezebben észrevehetőek...ráadásul az egyik kaszt képes egy időre lezárni a harc területét a szörny nem tud elmenekülni és egyszerre négyen lövik...abszolút kiegyenlítetlen az egész...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...