GTA V - jövő héten jön a gépigény

Link másolása
Mostanában már a bejelentésnek is szokott lenni egy bejelentése, így nincs mit azon csodálkozni, hogy a Rockstar Games előre szólt, hogy a jövő héten megosztják velünk a GTA V gépigényét.

A GTA V PC-s verziója kicsit megkésve érkezik a konzolos változatokhoz képest, de a Rockstar szerint már a finisben vannak a fejlesztéssel. Jövő héten már a várva-várt gépigényt is megosztják a nagyérdeművel, így végre kiderül, milyen masina is lesz szükséges a játék futtatásához. 

Nem véletlenül izgulnak a PC-s játékosok: a GTA IV átirata híresen rosszul sikerült, melyet akkoriban a legerősebb gépek tulajai sem tudtak teljes pompájában futtatni. Reménykedésre ad azonban okot, hogy a pletykák szerint az ötödik rész portját a Max Payne 3 remekül sikerült számítógépes verziójáért felelős csapat készíti. Emellett azért nem szabad elfelejteni, hogy a grafikai újítások ellenére még mindig egy előző generációs játékról van szó.

A GTA V PC-s verziója január 27-én jelenik meg.

23.
23.
Füles
A gépigény is csúszik, fantasztikus Rockstar Games...
22.
22.
Stranger
#21: Nyugi, majd jönnek a konzol exkluzívok.
21.
21.
cannondale
GTA5 megjelenése után, úgy se fognak tudni évekig így körbe hepajozni egy játékot se.
már csak ilyen kicsit kell kibirni és mindenki hátra dőlhet nyugodtan, évekig:)
20.
20.
Ruga
Bejelentés bejelentése.. Beszarás :D
Szerintem most jó lesz a pc-s port. A ps4-es verzió jól fut 1080p-ben, és ez a nextgen már nincs annyira távol a pc-től mint a ps3. Az ac unity ps4-en 900p-ben képes csak futni döcögős 30 fps-el, ugyanez pc-n egy 780-as kártyával max beállítások mellett 1080p-ben 60 fps körül van. Én bizakodó vagyok, igaz megvan már a játék ps4-re, de simán benne van a pakliban, hogy jó lesz a pc port. Ez a next gen nem annyira next gen mint anno ps3/x360 volt..
18.
18.
GAMEROD
Nemtom mit sír a sok nokedli szája... Nekem eddig egy GTA futtatása sem okozott gondot, nem is a nagy gépigényéről volt híres soha a GTA. A negyedik részével valóban voltak gondok, de azt is meg lehetett szelídíteni, főleg a látótávolság és az árnyékok szívták le a gép erejét. Kikapcsolásuk után sem tapasztalt az ember nagy különbséget látványban, ellenben már játszhatóan futott. Az pedig tökmindegy hogy AMD vagy Intel, sok agymosott valamiért mindig a CPU-val huzakodik elő akármely játékról legyen szó, a videokártyára meg azt hiszik hogy csak dísznek van, holott pont a jó videókártyával lehet jelentős teljesítményeket elérni, mivel azt fejlesztik játékra. Ha valaki lecseréli a 30 ezres CPU-ját 200 ezresre, annál megeshet hogy semmit sem vesz észre teljesítményben, vagy csak egy minimális FPS többletet.
17.
17.
hedzsooo
Előrendelve már vagy 1 éve, nem érdekel mennyire optimalizálják, csak adják végre ki PC-re is. Legfeljebb várok majd még 2 hónapot, mire a modderek picit gatyába rázzák. Az a 2 hónap már semmi lesz. :D Persze azért jó lenne, ha kapásból szépen futna majd a vasamon! :P
16.
16.
Dreadlox
Ha az MP3-as brigád csinálja, akkor nagy bajok nem lesznek szerintem, mert jól skálázható volt az is. Még az elöző gépemen tökéletesen futott 30 fps-el pedig az szutykos kis dualcore volt 3 gb rammal :D Remélem a jelenlegi gépem elég lesz hozzá.
15.
15.
strike19
Karácsonyi ajándék lesz.Mindenki PC-snek elbassza a karácsonyát mert akkor jönnek rá olyan konfig még nem létezik.
10.
10.
Andreee
Túlzásokba ne essünk ha normálisan optimizálva lett volna a 4 akoribban is illet volna hogy egy közepes konfigon szakadásmentesen fusson..
9.
9.
dzsiádzsó
#6: Akkor próbáld ki a GTA IV-et és rájössz, miért hülyeség, amit írtál.

Hírhez: SZÁNALMAS, már egy gépigényre is visszaszámláló lesz? Pont egy 1 éve megjelent GTA-nál még ezzil is képesek a pc-sek agyát húzni, tetű egy banda lett ez a R*, ez már nem marketing ez szimpla agybaj...
8.
8.
Macifasz
#3: No offense, de az MP3 nem port lett. ;-) Legalább is nem a klasszikus értelemben vett port, ott ugyan is eleve csináltak egy PC-s verziót is, és nem a konzol verziót portolták át. Nagyon nem ugyan az. Persze ettől még én is bizakodom.
7.
7.
lacinho01
nem a gépigényel lesz itt a gond egy jól összerakott i5 visz mindent köhögés nélkül . az átirat itt a lényeg hogy mit tanultak a 4. részből , de szerintem ez most fasza lesz.
6.
6.
bcrics
Xbox360 verzióban majdhogynem tökéletes a roncsolas, sztem nagyon azt fejleszteni már nem kell ebben a részben.
3.
3.
felegyi
#1: Azért még van remény, MP3 iszonyatosan jó port lett... :)
1.
1.
YuriLexandro
Minimum:
AMD Opteron 6380 2.5 GHz
32GB 2666MHz DDR4 RAM Corsair Dominator Platinum CL16
ASUS Radeon ROG ARESIII-8GD5 8GB
130 GB free space
Ajánlott:
Nem létezik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...