Bloodborne - képeken az új rémségek

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 19.
  • Képek
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a From Software új infókat árult el a Chalice Dungeonről, és arról, hogy milyen szörnyetegek várnak ránk a véletlenszerűen generálódó kazamatában. Hátborzongató életképek következnek.

A Bloodborne japán weboldalán és a Famitsu legfrissebb számában számos új információra bukkantunk a korábban leleplezett Chalice Dungeonről. A kazamata nem csak nagy, hanem vertikálisan is kiterjedt. A folyosókon különféle csapdák keserítik meg a kalandorok életét - az egyik ilyen a guillotine, amely csöpög a betolakodók vérétől.

A játékban olyan kiterjedtebb területeket is találunk, mint a mocsár, amely rothadó testrészekkel van tele. A Chalice Dungeonben az üzenethozó kísértetetek is felbukkannak, s vannak olyan területek is, ahol több szellem összegyűlik. Minden ilyen kazamatának három szintje van, csak a felsőt láthattunk a PlayStation Experience-en, amely a teljes pályának csupán 10-15 százaléka. Egyaránt játszható online és offline is.

Több mint tíz markáns terület van a Bloodborne-ban, de csak a Chalice Dungeon generálódik véletlenszerűen, minden mást kézzel alkottak meg a fejlesztők.


A Bloodborne március 25-én érkezik PS4-re. Köszi, Kupai97!

4.
4.
vnm51
Megnéztem az alpha stage videót róla, nagyon ígéretes darab, kár hogy nem lesz PC-re...
3.
3.
En is nagyon varom :-)
2.
2.
kamgecam
Ez az a játék amit nem bírok kivárni!
1.
1.
DarkLord
Eszméletlen lesz ez a játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...