Ma indul a Halo 5: Guardians korai bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 19.
  • Korai verzió
Link másolása
Legalábbis azon szerencsések számára, akiket beválogattak az Xbox One Preview Programba, a The Master Chief Collection tulajdonosai csak december 29-től multizhatnak a Halo 5 bétájával. Új trailerünk is van!

A Halo 5: Guardians bétájának kapui ma kitárulnak az Xbox One Preview Program kiválasztottjai számára, igaz, csak limitált lehetőségeik lesznek. A teljes béta december 29-én indul és három héten át tart a The Master Chief Collection tulajdonosai számára. Ami a tartalmat illeti: három játékmód és hét pálya vár ránk.

A legújabb trailer segít belerázódni:

6.
6.
ADMlN
#5: Én ezt megértem, nekem sem tetszik sok olyan játék ami a nagy közönség előtt kiemelkedően szerepel. Csak úgy gondolom, hogy ez engem nem jogosít fel arra, hogy az adott játék híreihez becsmérlő kommenteket írjak. Elfogadom, hogy azok nem az én világom és nem ingerlem a rajongókat.

#3,4: Igen, majdnem ki is felejtettem. Újabban munka közben ha ki kell zárnom a külvilágot, gyakran azon kapom magam, hogy a Halo OST-ket hallgatom. :)
5.
5.
DON GONDOCS
#2: Mielőtt valaki félreértene. Én szeretem a Halo sorozatot, még jobban mint Killzone-t tudom nem egy kategória de sonynak nem titkoltan az volt a célja hogy legyen nekik is egy exclusive fpsük. Nem ez a lényeg én játszottam mind1ik részével de úgy igazán egyik sem volt különleges (számomra) A 4 és a Reach azért talán jobban tetszett mint az eredeti trilógia.
4.
4.
kopic
#2: +fülbemászó zenék.:)
3.
3.
Hulk86
#2: Kiegészíteném a Zenével :D
(mondjuk a rá jellemző hangulatban ez is benne van! )
2.
2.
ADMlN
#1: Én nemrég vittem végig a Master Chief Collection-t és egyik játékot sem találtam rövidnek. Itt-ott előfordult, hogy monotonná vált, de én ennek ellenére sem változtatnék a játékmeneten, mert a Halo-ban nem az a lényeg.
3 dolog kell egy jó Halo játékhoz:
Epikus történet, sipákoló idegenek és a csak rá jellemző hangulat.
1.
1.
DON GONDOCS
Vajon a kampány is megújul vagy csak egy rövid és monoton játékot kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...