Bejelentették a Sebastien Loeb Rally Evo-t

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A WRC: FIA World Rally Championship fejlesztői új ralis játékot készítenek Sebastien Loeb Rally Evo címmel, amely jövőre érkezik Xbox One-ra és PS4-re a világbajnok versenyzővel együttműködve. Marad az arcade-vonal, nyugi.

Az olasz Milestone-nak sikerült megnyernie a ralis legendát, Sebastien Loeböt a következő játékukhoz, a Sebastien Loeb Rally Evo-hoz. A közepes minőségű, arcade vonalon mozgó WRC-k után a csapat marad a kaptafánál, noha "szimulátorként" hivatkozik az új alkotására.

A játékban karriermódot is találunk, melyben Sebastien Loeb csapattársát irányítjuk majd, a világbajnok lesz a mentorunk, ő vezet be minket a sport rejtelmeibe. Az online módokban barátainkkal és a világ más játékosaival csaphatunk össze.

A Sebastien Loeb Rally Evo lesz a fejlesztők első saját címe, amely szerintük túlmutat majd a korábbi, licencelt játékaikon. Kíváncsiak vagyunk, hogy aki egy újabb Richard Burns Rallyt vár az üdvöskétől (tehát egy vérbeli szimulátort), vajon koppanni fog-e?

A Sebastien Loeb Rally Evo 2015 őszén érkezik Xbox One-ra és PS4-re. A PC-s verziót nem említi a sajtóközlemény. 

8.
8.
maior
Nem értem, miért nem készülnek jó rallys játékok? Nehezebb, költségesebb elkészíteni őket, mint egy új Call of Dutyt? Kevesebb a várható bevétel? Én úgy gondolom, milliók várnak rá. És ha grafikailag nem is tökéletesek, de jó a fizika, akkor már nagyrészt elégedettek lennének a vásárlók.
7.
7.
Jani379
#4: A Richard Burns Rally szerintem bátran nevezhető szimulátornak (de persze kinek mi). Számomra még mindig a legjobb Rally témájú játéknak számít a piacon.
6.
6.
valti61
Akkoris a legjobb rally-s játék a Colin Mcrae Rally 2005, igaz már kicsit idejemúlt a grafikája.
5.
5.
Nem tudom mi bajotok.a wrc sorozattal, szerintemjok voltak, nem szimulatorok.de jok. Es ps4-en hianycikk.az autos jatek amugyis.
4.
4.
Dízel
Jó volt az a Richard Burns rally, bár tényleg nem szimulátor volt, de az ilyen dirt 4eknél fényévekkel jobb volt, tartalom szempontjából meg bőven... Igazi rallys játék már jó lenne, mert az elöbb emlitett dirt minden volt csak nem rally-s játék, inkább valami bohózat autóval. Szép hosszú rally terepeket akarok, jó fizikával élvezhető játékélménnyel.
1.
1.
Angelwing
reméljük NEM árkád játék lesz,és olyan fizika lesz benne,mint a Richard Burns rallyban.jó lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...