Everybody’s Gone to the Rapture helyzetjelentés

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 19.
  • Képek
Link másolása
A The Chinese Room blogbejegyzéséből kiderült, hogy az Everybody’s Gone to the Rapture fejlesztése körülbelül félúton tart. A srácok néhány lélegzetelállító pillanatképet adtak közre, illetve belehallgathatunk a játék zenéjébe is.

Lélegzetvisszafojtva várunk a The Chinese Room melankolikus hangulatú játékára, a PS4-re érkező Everybody’s Gone to the Rapture-re. A csapat legújabb helyzetjelentéséből kiderült, hogy a fejlesztés már jócskán félúton jár, csaknem elérték az alfastátuszt.

A sztori a távoli Yaughton Valleyben játszódik 1984-ben, amikor is beüt a világvége. Emberi sorsok elevenednek meg a képernyőn, a játék bemutatja, hogy a közösség tagjai miként boldogulnak nehéz körülmények között. Az alkotás a felfedezésről szól, hatalmas és részletesen kidolgozott nyitott világ áll a rendelkezésünkre. Erős drámai élményt kapunk, minél több területet fedezünk fel, annál több titokra derül fény.

Ha szerinted a művészi értékek bárminél fontosabbak, akkor erre a CryEngine-es játékra érdemes lesz figyelned. Főleg, hogy ilyen gyönyörű aláfestőzenék lesznek benne, mint ez:

Végül időzzetek el az új képek részletein!

3.
3.
A Pulyka
M8r vártam valami infot a játékkal kapcsolatban.Nagyon hangulatosnak igérkezik.Ugy tudtam, hogy a Santa monica keze is benne van a játékban, vagy tévedek?
1.
1.
markoci555
A zene helyén csak egy Soundcloud kép van, mit kéne csinálni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...