E3 2015: Bemutatkozik a Microsoft VR-szemüvege?

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
Ha beigazolódnak a mostani pletykák, akkor a jövő évi E3-on rukkolhat elő a Microsoft a saját VR-szemüvegével, amin állítólag az a csapat dolgozik, amelyik a Surface tableteket is összerakta.

A Digitimes forrásai szerint nagy bejelentéssel készül a Microsoft a jövő évi E3-ra: ha minden igaz, a sajtókonferenciáján fogja leleplezni a saját VR-szemüvegét.

A Sony idén mutatta be a saját szemüvegét.

A kütyüről egyelőre nem sokat tudunk, a Digitimes annyit írt még, hogy Xbox One kell majd a használatához, és hogy a fejlesztéséért az a csapat felelős, amelyik a Surface tableteket is megálmodta.

A Microsoft VR-headsete egyébként régóta pletyka tárgya, sőt úgy tudni, Redmondban két különböző "szemüveges" projekt is készül, a virtuális valóságot kínáló eszköz mellett ugyanis egy Google Glass-szerű, kiterjesztett valóságra gyúró kütyü is parkol a cégnél: a Fortazela már 2012 óta készül állítólag.

5.
5.
aordog
4.
4.
toriell
3.
3.
h.jozsa
JÓ....jó
Majd ha nyerek a lottón akkor veszek egyet!!!
2.
2.
Norbiii
Bár jelenleg Wii és Wii U-m van, és nem tervezek XOne-t vásárolni, de nagyon örülök, hogy egy olyan korban élek, ahol rengeteg csodálatos dolgot élhet meg, illetve próbálhat ki az ember.

Én olyat hallottam, hogy lesz egy szemüveg, amely szinte mindent kezelni tud majd, nem kell számítógép, telefon stb...hanem csak rajtunk lesz egy szemüveg, ami elénk vetít dolgokat és úgymond a levegőben érintéssel irányíthatjuk, kezelhetjük a dolgokat. Többet nem tudok, ezt is csak hallottam, de majd utánanézek.
1.
1.
Exorcist
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a cuccból.
Remélem nem szédülök be tőle, ha sokat játtszom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...