Final Fantasy XV - Friss részletek és trailer

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Square Enix az éppen zajló Jump Fiesta rendezvényen mutatta be a Final Fantasy XV legfrissebb kedvcsinálóit, miközben a játék direktora, Hajime Tabata rengeteg eddig nem ismert részletről is lerántotta a leplet.

A trailerben is látott város neve Restarg, a játék hősei pedig főként pihenni és kikapcsolódni járnak majd ide. Ezekre szükségünk is lesz, a Final Fantasy XV-ben ugyanis mindössze három napig bírjuk majd alvás és evés nélkül, utána teljesítményünk csökkenni fog, s a harcok során is hátrányban leszünk, mert bizonyos képességeket nem tudunk majd bevetni. Éppen ezért hotelekben szállhatunk meg, ételt vásárolhatunk vagy éppen készíthetünk.

A városok közötti távolságot nem csak autóval tehetjük majd meg, hanem vonatokkal is, amelyek szabadon bejárhatóak lesznek az út során.


Bemutatkozott Cindy, egy új karakter, igaz, a történetben nem játszik majd nagy szerepet. Ő elérhető lesz a hamarosan megjelenő demóban is. Ha már a szereplőknél tartunk, akkor az is kiderült, hogy az E3-as trailerben látott Cor is csatlakozhat hozzánk, bár szerepét tekintve inkább csak hőseink őrzőjeként tekinthetünk majd rá. A "partyk" nem fix létszámúak lesznek.

A kipróbálható verzió kapcsán kiderült, mind japán és angol nyelven elérhető lesz, de a játék bolti változatánál felmerülhetnek problémák a különböző nyelvek miatt, s nem kizárt, hogy emiatt késni fog Európában a Final Fantasy XV.

A Final Fantasy XV-öt először márciusban próbálhatjuk  ki, de csak akkor, ha megvesszük a Final Fantasy Type-0 HD-t.

6.
6.
Szőrös Car
3.
3.
grash
Nagyon bízom ebben a részben olyan rég óta csinálják h sztem felér majd a régebbi FF-ek közé vagy talán elé .Én eddig a 7től kezdve mindegyik résszel játszottam gyerek korom óta nagy rajongó vagyok és tetszik amit ismét összehoztak :) rem minél hamarabb meg fog jelenni
2.
2.
ArrowCross
Nekem valahogy ez az anime jutott az eszembe arról az óriásról.
Attack on Titan: https://www.youtube.com/watch?v=jyd1ibaGOr0
1.
1.
giga321
Nagyon várom már. Angol nyelv nem érdekel. Legyen Japán hang és eng felirat nekem bőven elég.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...