Teljesen új játék lesz a mobilos Lords of the Fallen

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 21.
  • Hír
Link másolása
Ahogy azt a City Interactive a héten megerősítette, 2015-ben érkezik a Lords of the Fallen iOS-re és Androidra. Most már azt is tudjuk, hogy nem a meglévő játék portjáról lesz szó, hanem egy teljesen új kalandról.

A héten alaposan kitettek magukért a lengyelek: egyrészt bejelentették a Sniper: Ghost Warrior 3-at, illetve már azt is tudjuk, hogy folytatást kap a Lords of the Fallen ugyanazokon a platformokon, mint az első rész, azaz PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Emellett a City Interactive egy mobilos Lords of the Fallent is megerősített, amely 2015 folyamán landol iOS-en és Androidon. Erről ugyan többen azt hitték, hogy a szerepjáték első részének érintőképernyőkre optimalizált változata lesz, a CI Games fejese, Marek Tyminski tisztázta a helyzetet.

Az ominózus cím nem a meglévő játék portja lesz, hanem "teljesen új Lords of the Fallen-élményt" nyújt. Magyarul, a mobiljáték egy spin-offként fogható fel, ami sokkal logikusabbnak tűnik.

Tyminski szerint az első konkrét részletek hamarosan befutnak, szóval türelem!

6.
6.
Raam989
Ne legyetek ilyen negatívak. Éppen most mutatta meg a CI, hogy tud jó játékot csinálni (csináltatni). Bízzunk benne, hogy folytatódik ez a tendencia.
5.
5.
mestermagyar
#4: Tudjuk. Hisz a hírben sincs szó ilyenről.
4.
4.
DON GONDOCS
Nem úgy volt hogy ejtik a mobilos Lords of the Fallen.
3.
3.
mestermagyar
2.
2.
strike19
1.
1.
mestermagyar
Már hogy is... Mobilra fogják szabni, és ezt a lehető legnegatívabb értelemben mondom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...