Nyolcmillió játékosnál tart a Titanfall

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 22.
  • Hír
Link másolása
Újabb részletek kerültek ki Vince Zampella Game Informer-interjújából: az úriember elárulta, mennyien próbálták ki eddig a Titanfallt, illetve a cím jövőjéről is elmondott pár gondolatot.

A Respawn Entertainment társalapítója, Vince Zampella interjúzott egyet a Game Informerrel, amiből nemcsak az derült ki, hogy a srácoknál egy másik projekt is készül az új Titanfall mellett, hanem sok más érdekesség is.

Habár pontos eladási adatokat nem ismerünk a Titanfall kapcsán, azt például elárulta Zampella, hogy eddig közel 8 millió játékos próbálta ki az FPS-t, ami - szerinte - szuper eredmény ahhoz képest, hogy az elsődleges platformjuk, az Xbox One mennyire friss volt még a megjelenéskor. Zampella szerint a DLC-k is nagyon sikeresek voltak, főleg az utolsó, a Frontier's Edge talált remek fogadtatásra. November végén egyébként még 7 millió játékosról számolt be a Respawn, és ebbe a számba beletartoznak az ingyenes próbahétvégén játszók is.

Formális bejelentés ugyan még nem volt, de a Respawn valószínűleg már dolgozik a Titanfall folytatásán is. A sorozat jövője kapcsán Zampella annyit mondott, hogy nem feltétlenül marad Origin-, illetve Microsoft-exkluzív a cím; ennek az állításnak részben megfelelnek azok a pletykák, miszerint a Titanfall 2 már PS4-re is elkészül.

18.
18.
rethrospektiv
Ez a nyolcmillió ez eléggé fura. Meg az is, hogy ezt így leírtátok itt cikkben. Nemrég vásároltam meg jómagam is, de átlagba azt írja, worldwide 1200-1500, in your region 600-800. Szóval akkor most hogy-is van ez?
17.
17.
frankdelgado
Én is kipróbáltam a 48 óras verziót, játszottam vele néhány órát. Pont elég volt belőle. Biztos sokan megvették originen is amikor 10 ójró volt, csak azért, hogy meglegyen.
16.
16.
pjoco
Egy zsúfolt hétvégén ha van összesen 2-3 ezer játékos.
15.
15.
UncannyDante94
#14: pedig 15, plusz 9dlc ;)
de a 'campaign' 9 mapon át zúzunk..
12.
12.
Folti1985
xbox marketplace-en most 3200Ft az összes DLC-vel ennyiért beszereztem nem is bántam meg.
10.
10.
Falcon
jöhet a fojtatás de ha már nincs benne single kampány akkor ne 8-9 pályával jőjőn hanem 20-al
9.
9.
Drazhar
ez a 8 millió játékos akkora kamu mint a ház, ebben benne vannak az ingyenes hétvégék, a 2 napos game time és társai. azoknak a játékosoknak 95%-a jó eséllyel nem vette meg utána :D
6.
6.
macilaci40
Úgy örülök,hogy ki jön ps4-re a folytatás :D
5.
5.
Gykrizsi
Nagyon örülnék egy második résznek, király játék. Valami kampány is kerülhetne bele, a világban van annyi potenciál, hogy egy izgalmas kis sztorit összerakjanak.
4.
4.
Lacek896
#2: Éppen ezt akartam kérdezni. Azzal miért nem dicsekednek hogy mennyi az aktuális létszám jelenleg? Ja mert marketing szempontból a nyóc millió jobban mutat, mint az 500.000.
3.
3.
atesz89
Hol van ez a 8 játékos én nem igen látom őket leglábbis PC-n nem igen van. Pedig nem volt rossz bár kevés értelmes játékmód van benn, nyúlni kellett volna a többiektől ötleteket mert amiket kitaláltak maguk az nem sikerült jól.
2.
2.
Hunszi
és ebből a 8 millióból, hányan nem játszanak már vele? :P
1.
1.
frenkyboyhun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...