Megjött a Spartan Ops a Halo-kollekcióhoz

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 23.
  • Letöltés
Link másolása
Új frissítést kapott a Halo: The Master Chief Collection, ami nemcsak hibajavításokat tartalmaz, de végre a Spartan Ops módot is hozzácsapja a Halo 4-hez. Már tölthető is.

A 343 Industries bejelentette, hogy elkészült a Halo: The Master Chief Collection legújabb frissítésével, ami már tölthető is.

A patch legfontosabb újdonsága, hogy hozzácsapja a teljes Spartan Ops módot a Halo 4-hez, amit még "technikai okokból" nem adtak ki eddig. Ezen kívül több hibajavítással is számolhatunk, ezúttal is változtattak a matchmakingen, megszűnt az a hiba, ami miatt a játékosok leragadtak a "Joining session" üzenetnél, és a Halo 2: Anniversary checkpoint-problémái is megoldódtak. A javítások teljes listáját itt találjátok.

A fejlesztők három nappal ezelőtt jelentették be, hogy a Halo: The Master Chief Collection tulajdonosai (már amennyiben december 19-ig megvették a játékot) a csomag körüli gondok miatt megkapják ajándékba a Halo 3: ODST felújított változatát is.

Azt se felejtsétek el, hogy hamarosan kezdetét veszi a Halo 5 bétatesztelése, amihez szintén a Halo-kollekció vásárlói férhetnek majd hozzá. Mi már tettünk a játékkal egy kört, a tapasztalatainkat itt találjátok.

9.
9.
ADMlN
#7: A Halo Collection 4 játék plusz az összes kiegészítő.
De amúgy egyetértek, szerintem is 1TB kellene legyen az alapfelszereltség.
Mondjuk nekem így is tetszik, vettem egy 2TB-os USB3-as HDD-t és arra rakom az összes játékot. A beépített 500GB-ra csak az alkalmazásokat telepítem, mert arra bőven elég.
Így összességében véve sokkal gyorsabb a rendszer, mert a játékoknak nem kell osztozkodniuk a OS-sel és az alkalmazásokkal a SATA vezérlőn és a HDD-n. Hanem az USB vezérlőn keresztül egy független adatcsatornán történhet az átvitel.
A több-hátértáras rendszerek nagy előnye! :)
8.
8.
myrte
#7: Már szabadon bővíthető. Most fogunk terrás vinyót venni hozzá, mert ilyen ütemben elfogy a tárhely.
7.
7.
smash
Ez jó-jó meg hogy azok megkapják az ODST-t akiknek nem volt meg addig a játék. DE! Hogy képzelte ezt mind a Sony mind az MS hogy 500GB-os HDD-t raknak a konzoljaikba? A alo Colleciton is így is már több lassan mint 60 GB. ÉS ez "csak" egy játék. Ha valakinek van még BF-e meg AC-ja kb betelt a vinyó....... ez gáz, annak a tükrében meg főleg hogy már a PS3 XBox 360 érában is 500Gbosak a HDD-k....
5.
5.
McDuff
Nem is tudtam hogy a spartan ops is kimaradt,anno mintha erről nem olvastam volna egyik tesztnél se.
Nem ugy volt hogy az ODST nincs betervezve,akkor most csak a kárpótlás kedvéért kap egy remastered verziót az is?nemes gesztus...
2.
2.
PaprikaJancsi
Jó kis hír, ki is próbálom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...