Minecraft - Egyszerre több mint egymillióan

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Továbbra is óriási rajongói bázissal bír az egy ideje már a Microsoft tulajdonában lévő Minecraft. Az egyik fejlesztő twitteres bejegyzése szerint nemrég volt olyan nap, amikor több mint egymillióan játszottak egyszerre a játékkal.

Nathan Adams, a Mojang egyik fejlesztője a Twitteren erősítette meg, hogy a napokban volt olyan alkalom, amikor több mint egymillió felhasználó játszott egyszerre a Minecrafttal. Későbbi Twitter-bejegyzésekből arra is fény derült, hogy a játékosok nagyjából fele-fele arányban játszanak egyedül és többjátékos módban.

Ezzel párhuzamosan Johan Bernhardsson, a csapat egy másik fejlesztője bejelentette, egészen idáig több mint harmincmillió példányban kelt el a Minecraft: Pocket Edition.

Tavaly év végén az is kiderült, hogy idén se maradunk Minecraft nélkül, a Telltale ugyanis dolgozik a Minecraft: Story Mode-on, ami egy epizodikus kaland lesz.

24.
24.
Yagami Light2626
Ha ez lenne a világ utolsó játéka akkor se játszanék vele
23.
23.
a mesterek mestere
#22: Már bocs a hülyézésért.:D
22.
22.
a mesterek mestere
A minecraft a világ legjobb játéka.
Ha valaki aztmondja hogy hülyeség, akkor az a hülye!:()
18.
18.
kisbiflos
#17: Én sem vagyok nagy fan, de a kistesóm napi szinten jászik. Amit mondsz az igaz, de ott a kreatív mód ahol 3D-ben legózhatsz. Online pedig több mint 10 mini-game van szerverenként. A minecraft nem csak egy játék, hanem egy játék alap. Mint annak idején a Half-Life-ok, vagy manapság a G-mod. Csak hogy pár játékmódot említsek azok közül amit a tesóm játszani szokik, SkyPvP, Hunger Games, Hide and Seek. Ha singlezni akarsz akkor a Skyrim után, tényleg nem ér semmit...... mondjuk Xbox-on Skyrim egy része meg van építve. Remélem segítettem a megértésében, ha nem akkor tényleg nem akarhatod érteni. :)
17.
17.
GAMEROD
Hidd el, meg akartam érteni a lényegét de nem sikerült. Nincs rajta mit szépíteni primitív játék. A hangulata nem lenne rossz, de ugyanazt a körforgást csinálni 20 percenként már nekem egy kicsit sok. Keress kaját, anyagokat éld fel, aztán kezdd elölről. Nagyjából ennyi.
16.
16.
Doom1999
Aki nem akarja, az nem is fogja megérteni ezt a játékot. Ilyen egyszerű.
15.
15.
GAMEROD
Egy Skyrim után lószar ez a játék. Legalább annyi energiát fektettek volna bele hogy lenne küldetés. Semmi célja nincsen.
13.
13.
névtelenség
#8: Nem ezt írta. Jó hitszeműen belemagyarázod, ő meg még mosdatja is magát. Olvass tőle kicsit több hozzászólást.
9.
9.
Drraco
#8: *fantázia= kreativitás...
8.
8.
Drraco
#7: Lehet, hogy én értelmeztem félre, amit dcakee írt, de ő épp azt írta, hogy ez való a gyerekeknek, mert fejleszti a fantáziát, és inkább ezt kellene a kezükbe adni, nem a GTA V-öt, és nem a játékot szólta le.
5.
5.
LargoPlanet4
#3: Ha ezzel arra céloztál, hogy gagyi a játék, akkor dobj már össze egy PC-t, szövegszerkesztőt vagy hasonló komoly dolgot Minecraftban, légyszi...
Amúgy szerintem nem nagyon lehet összehasonlítani a két játékot.

Kettő hete vettem meg a Minecraft-ot és azóta minden este összeülünk és multizunk. Van itthon egy mini pc amin éjjel-nappal megy a szerver így ha valakinek van egy kis ideje, beléphet építgetni vagy nyersanyagot gyűjteni.
Nagyon le tud kötni a játék. Sok barkácsolási lehetőség, világ felfedezése stb.

Viszont nálam így is 10/10 a játék. Igaz, van még hova fejlődnöm. Pl. a tájékozódásban, mert ha elindulok felfedezni a világot annak sosincs jó vége. Meghalok, eltévedek és hasonló "jó" dolgok. :D
4.
4.
medson
És akkor ebbe még nincs is beleszámolva a tört verziót használok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...