Resident Evil: Revelations 2 - Videón az ellenfelek

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Kíváncsi vagy, hogy milyen undorító szörnyekkel kell majd szembeszállnunk, ha szeretnénk túlélni a Resident Evil: Revelations 2 könnyűnek közel sem nevezhető kalandját? Katt, s lesd meg, mi is vár majd Rád.

Eddig nem sokat tudhattunk meg a Resident Evil: Revelations 2 ellenfeleiről, egy most közre adott trailer azonban meglehetősen részletesen bemutatja, milyen szörnyűségekkel is fogunk majd farkasszemet nézni.


Múlt héten jelentettük, hogy az eredetileg február 17-re datált első Resident Evil: Revelations 2 epizód csúszik egy kicsit, így egy héttel később debütál az epizodikus haláltúra, vagyis az első felvonást február 25-től tudjuk beszerezni.

11.
11.
DarkAssists
Inkàbb csinàljanak Remake alkotàsokat RE2 RE3 ... mert ez a relavation elbaszott egy sorozat ez pont az ellenfeleken làtszik
10.
10.
GAMEROD
Ez a grafika még mobiltelefonon is kevés. Az ellenfelek pedig megint unalmas kivehetetlen tákolmányok. Komolyan mondom tiszta olyan mintha 2002-ben jött volna ki a Code Veronica-val együtt.
9.
9.
DON GONDOCS
Lehet egyedül vagyok vele de obban tetszik mint az első része vagy a 6 rész.
8.
8.
azureknight0715
Én a helyükben rámennék a hd kiadásokra. Eddig látottak alapján nem ez fogja feléleszteni a resi szériát , viszont az első rész hd kiadása az valami brutálisan jó lett, szal remélem okosak lesznek.
7.
7.
aordog
Ez nagyon fárasztó ...
Most lehet, hogy csak nekem....de,igen: a videót most láttam elöször,de olyan érzésem volt,mint ha már láttam volna...
Akinek tetszik, attól elöre is elnézést kérek! Én lemaradtam a Wii/ Gamecube Resi-nél. Ott még nem csak az volt a feladat, hogy a táradat kiûrîtsd, mint egy leszerelt katona! Rengetegszer "Zelda" komplexitású fejtörökkel találkoztam.Igen, az a rész lesz most felujítva! Bár én ezen nem is csodálkozom. A Wii Resident Evil-ek :Archive Resident Evil és Zero a mai napig a legjobbak. A régebbi részek is jöhetnének hasonló minôségben. De ez? Ennek az elsô része 3DS-en baromi jó volt. Én kibpóbáltam WiiU-n és már ott sem volt az igazi, de még fogyasztható volt. Na majd meglátjuk...
5.
5.
DON GONDOCS
4.
4.
A Pulyka
#2: Lehentellek ugy a kontrollerrel, hogy beszarsz :D

Egesz jonak tunik ez a Revelations 2. A 4 resi utan, nalam lejtmenetbe indult a sorozat. Az 5. reszt meg csak-csak lenyomtam a torkomon, de a hatodikert mar nem adtam ki egy vasat sem, de meg a hasznalton is elgondolkodom, pedig hatalmas resi fan voltam. Az elso revelations-rol neztem gameplay-eket, de ha jol tudom, az egesz egy hajon jatszodik, akarcsak a Dead aim, pedig az utan isten ments meg egy hajon jatszodo resitol, annyira otvar volt. Orulnek, ha ujra keszulne egy utos resi resz, nagyon sajnalnam, ha eltunne a sullyesztoben...
2.
2.
bodortamas1
"könnyűnek közel sem nevezhető kalandját?"
Attól félek, hogy túlságosan is könnyű lesz. Ezt konzollal vették fel, azzal persze, hogy nehézkes az irányítás, PC-n viszont sokkal dinamikusabb lesz, ezek nem igazán lesznek ellenfelek.
1.
1.
Gorrister
Jó látni az öreg Barry-t újra akcióban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...