Így irányítjuk a The Order: 1886-ot

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 22.
  • Videó
Link másolása
Az elmúlt napokban alacsonyan szálltak a The Order: 1886 látnivalói, ami nem meglepő, lévén a játék aranylemezre került - a februári megjelenésig ez nem is változik nagyon. Most az irányításba nézhetünk bele.

Galahadnak két speciális képessége van: a Blacksight névre keresztelt kunszt nagy hasznára lesz a célzásnál, lényegében lelassítja az időt, míg a Blackwaterrel hősünk gyógyítja magát, de használatával nem árt csínján bánni.

Ezekről és az irányítás jellegzetességeiről szól a következő fejtágítós videó:


A The Order. 1886 február 20-án jelenik meg PS4-re.

83.
83.
giga321
Van ps4 em és imádom a steampunk stílust, de egyszerűen ez a játék nem tud érdekelni. GK előzetest is elolvastam meg az összes képet gameplayt és trailert megnéztem. De sehogy se tud érdekelni. Gears of Wart látom benne és az egy mási játék ami szintén nem érdekel.
82.
82.
PaprikaJancsi
#81: Atya ég, csak annyit mondtam, hogy én nem szeretem az ilyen jellegű játékokat. Nehéz értelmezni egy mondatot?
81.
81.
Csabesz1
#49: Ki mondta neked, hogy történelemhez hű a játék? :)
Alternatív London mond valamit?
Plusz Tesla neve ismerősen cseng? Ha nem akkor nézz utána. (Fegyverek miatt)

Más:
Az meg, hogy irányításról készítenek videót az miért baj? Reklám...minden csak reklám. Például sztori trailer-t láttátok? Hidegrázós, eszméletlen hangulatos.
Illetve miért kéne minden játéknak GTA szintű non-lineárisnak lennie? Én kifejezetten vártam már egy ilyen játékra. Sőt volt info, hogy lehet majd nyomozgatni, tehát nem lesz teljesen csőjáték.
79.
79.
PaprikaJancsi
#78: Lötyi újra intézkedett :D
78.
78.
barackostej
Srácok, ne a hírek alatt. Beszéljétek meg privátban.
74.
74.
Raizen25
Értelmes kommentek tömkelege :D
nem kell ezt túl misztifikálni, kiadtak 1 ilyen videót azt kész , nyilván nem ezzel és most akarnak megtanítani játszani csak 1 új reklám,h minél többször összefuss a játékkal...nem értem mit kell ezen háborogni és néhány embernek ennyire a lelkére venni :D:D
73.
73.
szatom
Nagyon gusztusos a stílusa, kedvet kaptam a bajusznövesztéshez is :) A videó alapján viszont sajnálom, hogy a közelharcnak úgy néz ki, nem lesz mélysége, csak egy gombot kell nyomogatni.
70.
70.
vnm51
#68: "a tripla A-s címeket nem csak egy kifinomult célközönségnek tervezik, hanem az 5 éves kisgyerektől a nagyapámig"
A nagypapákkal vigyázni kell:
http://www.nlcafe.hu/szabadido/20150113/szamitogep-lefagyott-hajszarito-video/
69.
69.
simon 555
#63: Nem értem a Gears of War-os hasonlatot...
Most akkor minden játék amiben fedezékrensszer van az Gears of War?
68.
68.
Igjoe
Igen itt tartunk, hogy manapság videót kell készíteni a játék irányításáról... Mivel manapság a tripla A-s címeket nem csak egy kifinomult célközönségnek tervezik, hanem az 5 éves kisgyerektől a nagyapámig, ezért csúnyán romlik a játékok minősége. Nem nyúlnak új ötletekhez, hanem a szépen bevált receptet adják el újra és újra és mindent a szánkba rágnak, az irányítással együtt. Most hiába vannak egyesek kiakadva, hogy minek ez a videó amikor magamtól is rájövök,.. nem nem jössz rá, mert már játék közben a képedbe nyomják. Ez van, bele kell törődni.
65.
65.
PaprikaJancsi
#64: Azért volt nagy rajongás érte, mert új, fejlett és szórakoztató volt. A Haloért is nagy a rajongás, miért mert új volt, fejlett MI és szórakoztató.
64.
64.
Pain
#55: Bezzeg emlékszem, amikor megjelent a Gears első része mekkora rajongás volt miatta. Beállítva úgy, mint ha elhozott volna valami újat, pedig csak okosan gondolták tovább a Kill Switch-ben használt cover systemet(tudtommal az egyik fejlesztő annak idején pont ezen a játékon dolgozott, úgyhogy meg is volt az alap). Én most játszom a második részt, de egyáltalán nem értem, hogy miért lett ekkora etalon. Jó játék ezt aláírom, sőt a maradék 2 részt is meg fogom venni, de, hogy iszonyat monoton és vonatott a végére mind az első, mind a második rész is az tuti. A sztorival szintén nem emelkedik ki. Ennek fényében nem értem a fikázást az Ordernél, mert egy jól bevált rendszert használ, az eddig látottak alapján sokkal normálisabb karakterekkel(gearsnél falra tudnék mászni ezektől a tesztoszteron állatoktól :D ), és érdekesebbnek tűnő sztorival.
63.
63.
PaprikaJancsi
Végezetül, szerintem egy jó és élvezetes játék lesz, bár teljes árát nem nagyon éri meg, de efy kisebb leértékelésben már egy nagyon jó vétel lesz.
A fejlesztőknek meg mindig ott van a munkájuk alatt egy GOW. Eddig psp-s god of war-t csináltak, most egy ps4-es gears of war-t. Ez azért sztem vicces.
Aki pedig megveszi, annak jó játékot!
62.
62.
PaprikaJancsi
#54: A saját vélemény mond neked valamit ?
61.
61.
vnm51
Mondjuk ezt a videót én sem értem mi szükség volt rá, de azt elismerem, hogy szépen kidolgozott világ.
Nekem sajnos nincs PS-em, úgyhogy ez a játék kimarad, de ezt most kivételesen bánom.
Valóban lineáris játékmenet és egyértelmű, hogy nem azzal fog hódítani, de ez a steampunkos beültetés ebbe a korba az mindenért kárpótol. Kár, hogy ezt a fajta világábrázolást nem ültetik bele túl sok játékba.
Egy szó mint száz: linearitás ide vagy oda, ezt én is megvenném. Szóval baszóggyatok meg PS tulajok, de jó játékot majd hozzá.
Áhhh csak az irigység szólt belőlem.
60.
60.
En csak azt nem ertem hogy miert ennel a jateknal irjatok hogy "miert kell mutatni az iranyitast?", hiszen majd minden jateknal mutatjak manapsag. Inkabb a hype fenntartasarol szol, de akinek ez nem esik le, hat....:-)
56.
56.
simon 555
Az a baja itt néhány embernek szerintem, hogy fáj nekik, hogy nem az ő platformjukra jön ilyen játék hanem olyanra ami nekik nincs... Ezért meg ugye szarozni kell mert így nem fáj annyira, hogy nem tudják játszani, mert elhitetik magukkal, hogy tényleg szar.
A fikázás helyett inkább vegyetek minden platformot és játszatok az állandó anyázás helyett. Higgyétek el, sokkal jobb játszani mindennel ami érdekel mint fikázni.
55.
55.
simon 555
Vicc már amit itt egyesek csinálnak, és aztán még mindenki azt mondja nekem, hogy egyáltalán nem fikáznak az emberek mindent am PS... Á nem, egyáltalán nem fikázza senki.
A külön vicc az, hogy más játékoknál amik ugyan ilyen hibákat/dolgokat tartalmaznak mint ez, azokat senki nem fikázza. Miért is kellene? Hát ha egyszer nem PS exkluzív akkor azt nem menő fikázni.
54.
54.
simon 555
#49: A steampunk kifejezés mond számodra valamit?

49.
49.
PaprikaJancsi
#48: Mondjuk én személy szerint utálom az ilyen sztorikat. Elvileg Londonban játszódik 1887-ben. Aha biztos, sok energia nyalábos fegyó volt, és a töri könyvek csak úgy hemzsegnek az kutyuseemberektől.
Akkor talájjanak ki egy teljesen más világot, mert ez így egy nagy baromság. Ezt utáltam majdnem az összes ilyen játékban.
47.
47.
godach
#46: Én nem akarom védeni a játékot, de már az is újnak számít, ha egy ilyen korba helyezik a játékot. Márpedig erre nincs sok példa. Nézd csak meg a CoD, BF és MoH új részeit. Ha nem lenne más az ikon, hirtelen elég lenne megmondani melyikkel is játszol.
45.
45.
barackostej
Morderáltam pár kommentet, mert nem sok közük volt a témához.
42.
42.
kopic
Am video alapjan eleg gyenge AI-ja lesz. De az is lehet, h easy-n jatszott a csoka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...