Új fejlesztő dolgozik a WRC 5-ön

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavaly nem kaptunk új WRC-t, ám idén változik a helyzet. Érdekesség, hogy nem a korábbi részekért felelős olasz Milestone rakja össze a hivatalos licenccel felvértezett ralijátékot, hanem a francia Kylotonn Games.

Bejelentették a WRC 5: FIA World Rally Championshipet. Az idei rali-VB-t feldolgozó alkotás idén ősszel érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és Vitára. Mint tudjuk, a korábbi részekért felelős Milestone saját IP fejlesztésébe kezdett Sebastien Loebbel, így a kormányt átpasszolták a francia Kylotonn Gamesnek.

A rosszmájúak szerint a "cseberből vederbe" esete áll fenn - tény, hogy az új fejlesztő korábbi alkotása, a The Cursed Crusade nem igazán győzte meg a kritikusokat. No, majd az új műfajban brillíroznak!

Természetesen a WRC 5 sem lesz vérbeli szimulátor, inkább az arcade-vonalon mozog majd, igaz, ebben a játékban is az "autentikus raliélményre" törekednek. Meglátjuk.

7.
7.
Juha
A Richard Burns rally-t érdemes kipróbálni, ha nekem is a Colin2 volt a favorit? :-)
Sok jót hallottam róla, de mostansàg nincs sok időm jàtszani, pláne előkaparni a kormányt.
5.
5.
valti61
Akkoris a legjobb rally játék a Colin Mcrae Rally 2005!
Mai napig előveszem néha!
4.
4.
GAMEROD
Nem valami bizalomgerjesztő. A rally játékoknál pedig hanyagolni kéne az arcade megoldást, mert úgy semmi kihívás nincs benne. Egy rally nem arról szól hogy 2 perces pályán végigmegy az ember. Utolsó normális rally még mindig a Mobil1 Rally 2000 volt, legalább 20 perces pályákkal amiket végigizgult az ember hogy jó időt teljesítsen. A mostani rallykban még egy ablaktörlőt is lusták összehozni, mondjuk minek, ha időjárás-változás sincs.
1.
1.
rayden02
Kylotonn Games:
Iron Storm (2002)
Bet On Soldier: Blood Sport (2005)
Bet On Soldier: Blood of Sahara (2006)
Bet On Soldier: Blackout on Saigon (2006)
Speedball 2 Tournament (2007)
Little Folk of Faery (2009)
The Cursed Crusade (2011)
Motorcycle Club (2014)

Hááát.... meglátjuk xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...