PS4-re is jön a Silence: The Whispered World 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 23.
  • Hír
Link másolása
A Daedalic Entertaiment szívbemarkoló hangulatú point & click kalandjátékától már az őszi bejelentés kapcsán lehidaltunk. A fejlesztők már akkor multiplatform címként hivatkoztak rá, így a PS4-es verzió nem meglepetés.

A német Daedalic Entertaiment nem akarja megreformálni a klasszikus point & click kalandjátékok műfaját, csupán a történetet, a zenét és grafikát emeli művészi szintre. A csodálatos atmoszféra már az alábbi látnivalókon is visszaköszön.


A történet szerint a játékos egy Noah nevű tinédzsert irányít, aki a Csend névre hallgató álomvilágban kutat az eltűnt kishúga, Renie után. Noha a pályák és a karaktermodellek teljes egészében 3D-sek, mégis 2D-s stílusban nyomulhatunk a Silence: The Whispered World 2-vel.

A fejlesztők ma megerősítették, hogy a játék PlayStation 4-re is megjelenik az Xbox One-os és PC-s verzió mellett. A konzolos változatok irányítását teljes egészében a kontrollerekre szabták.

Megjelenés 2015 folyamán.

3.
3.
Gorrister
#2: A Legend of Kyrandia-nak három része volt.
Book One (1992)
Book Two: The Hand of Fate (1993)
Book Three: Malcolms's Revenge (1994)
Bár az tény, hogy az első kettő jobban sikerült mint a harmadik.
2.
2.
KopyAti
Hát ezt várom nagyon! Valaki emlékszik még a Legend Of Kyrandia-ra? Nna én abból csinálnék egy felújítást! Nagyon szerettem mind a két részét! Grafikai hú b@szd meg volt akkoriban!
1.
1.
Gorrister
Várom nagyon. A Daedalic eddig még egyik kalandjátékával sem lőtt nagyon mellé. A Whispered World-öt is imádtam, de a kedvencem a Deponia trilógia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...