Mozog a The Witcher 3, hétfőn új infók jönnek

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 23.
  • Videó
Link másolása
A sajtó képviselőinek már lehetősége nyílt kipróbálni a The Witcher 3: Wild Huntot, az első beszámolók a jövő héten hétfőn várhatóak. Ennek örömére gameplay jelenetekből összeállított videómontázst kaptunk a lengyelektől.

A CD Projekt RED emlékeztetett bennünket, hogy január 26-án élesednek világszerte az első beszámolók a The Witcher 3: Wild Huntról. A sajtó képviselői már kipróbálhatták a szerepjáték jelenlegi verzióját, így hétfőn új részleteket tudhatunk meg Ríviai Geralt harmadik kalandjáról.

Ez miért jó nekünk? Az új infók mellett friss videók és képek várhatóak a májusban megjelenő alkotásról.

Addig érjük be az alábbi beharangozó videóval:

47.
47.
Solid Snake1984
Ez bizony nagyon jól néz ki!!
46.
46.
Ruga
Nem értem ezt a grafika csúnyulása dolgot, szerintem bitangul néz ki..
45.
45.
Tokodboy
Aki a grafika csúnyúlásán lovagol és ezt a youtube számlájára írja, hogy ki az a hülye aki ebbő von le következtetést, az nem jön rá, hogy az a videó is youtube-os vol amleyiken szebb volt a játék? 2 youtube-os videót miért is ne lehetne összehasonlítani?
Ha egy agyontömörített videón látszik a butítás akkor a valóságban még sokkal jobban fog..

De szép játék ez.
43.
43.
Blueberry
Azért ubifos/activison sem volt mindig ilyen...azért mert eddig szép munkát végeztek nem szabad a véletlenre bízni ;) csak nehogy igazam legyen!!!
42.
42.
PaprikaJancsi
Nagyon jó játéknak tűnik, szerintem nem fogunk benne csalódni. A magyar felirat meg plusz öröm. A másik, hogy ne hasonlítsátok már egy Destinyhez vagy egy AC-hez. A világ egyik legrendesebb fejlesztő cégéről beszélünk, kérem adjátok meg a tiszteletet neki.
Teljesen megérdemli az előrendelés gombot, mivel az eddigiek alapján egy újabb remek alkotást köszönthetünk a köreinkben.
Szerintem mellesleg nem lesz olyan hatalmas különbség a One-os és Ps4-es graf között, mivel már jó ideje egy-két pixel a változás a két platform között.
A PC-n pedig egy nagyon emberbarát gépigényt kaptak a játékosok, reméljük, hogy el is fog futni rajta.
Szerintem az idei év egyik legnagyobb durranása lesz. Mind eladások, mind pontszámok alapján sikeres lesz szerintem.
(A Hype meg minden játéknak kell, azért mert valami túlhype-olt, nem feltétlenül rossz játék. Persze egy ideje ezt látjuk, de remélhetőleg ez megfogja tőrni ezt a trendet is.)
41.
41.
DON GONDOCS
#39: Azért ne hasonlítsunk egy Ubisoft-Activision- terméket a CD Projekt RED-hez.
40.
40.
eszem
Azért jók vagytok, egy agyontömörített youtube videóból megmondani a frankót... Arra figyeltetek, hogy hol Pc-és és hol konzolos rész mutatja a videó? Tudom a választ, nem. Más játék örülne ilyen grafikának. Egyszerűen néha annyira alja ami itt megy... :/
39.
39.
daneelolivaw
#7: egészen pontosan miért is rendeled elő? nem tudsz várni megjelenés után 2-3 napot,amíg megjönnek az első visszajelzések, hogy mégis milyen lett a játék? oké,hogy witcher,előző két rész király volt meg minden, de én a 2014es év fiaskói után (ac unity, watchdogs, destiny), soha többet nem rendelek elő.
38.
38.
crashlord
#35: Mindenkinek van joga véleményéhez, ha valaki nem akar az ugy sem vitázik és amig nincs trágár vagy degradáló dolog benne azt miért kell törölni? Ja és akkor ez a hozzászólás is értelmetlen a szemedben....Ha egy kis "hatalmat" kap az ember....
35.
35.
barackostej
Komorny kommentjeinek nagy részét moderáltam.A tanácsom neki, hogy vitatkozzon ész érvekkel és nem kell mindenbe belelátni a konzol vs pc vitát.

Többiek: sajnos a főattrakció nélkül más hozzászólások is értelmetlenné váltak, így ezeket is kivettem. Ha visszaolvastok, akkor láthatjátok, hogy Torpex már a 17-es kommentnél jelezte, hogy trollal van dolgunk. Figyeljetek oda jobban, ne ugorjatok rá azonnal a provokálásra.
31.
31.
dan65
Csúnyult a játék 2013-óta....hasonlítsatok már össze egy 2013-as screenshot-ot egy mostanival...
26.
26.
Aanash
#24: kimoderált üzenet
24.
24.
komorny
#23: kimoderált üzenet
23.
23.
komorny
#19: kimoderált üzenet
22.
22.
komorny
#21: kimoderált üzenet
21.
21.
DzsungelCsirke
20.
20.
Dízel
héhéhé! álljunk meg... ez egy teli.....tt jó játék lesz. nem tom mi ez az antihype.
Az hogy csúnyult az tény, a vak is látja. De attól még az év top 3 játékába benne lesz!! A csúnyulás meg a csúszások már évek óta alap betegségek a játékoknal.
19.
19.
azureknight0715
14.
14.
komorny
#13: Most nem azért,de pc-n se jobb a helyzet. Pc-n is csak a multiplatformok azok amikkel el tudnál lenni,bár ps4-re nagyon sok jó exkluzív jön ha már szóba hoztad!
13.
13.
Blueberry
Nagyon várós,csak ne halsztgassák tovább,ezmiatt (főleg) vettem a ps4-et,várhatott volna még a vásárlás ha ilyen gyatra játékok vannak :(
12.
12.
komorny
Ezt is rendesen túlhypolják :/ Semmi különösebb extra nincs benne,amit ne láttunk volna.

11: A PC-s verziók nem különböznek lényegesebben,és igen,látom én is,hogy a grafika visszafejlődött :/
10.
10.
Dízel
Sajnos igen, a szuros szemuek kiszurhattak h bizony sokat csunyult az elso par videot kovetoen. Nem ezt hivnam optimalizalasnak..de a lenyeg h jo lesz ez. Es nem kell hozza ezek szerint eros gep.
7.
7.
felegyi
Jóvan, rendelem elő...
6.
6.
h.jozsa
Az első szerepjáték amivel játszani fogok!
Van magyar felirat nyilván azért,a látottak alapján elég durva!
5.
5.
DON GONDOCS
10/10 jó látni hogy nem csak snake/max payne/Hitman de Gerart is öregszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...