Call of Duty: AW - íme, a killcam operatőre!

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 24.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten válik letölthetővé a Call of Duty: Advanced Warfare első nagyobb DLC-je, amelyhez egy újabb, ezúttal élőszereplős előzetest kaptunk a minap: bemutatkozik a killcam operatőre!

Mert ugye a kérdés jogos: ki az a bátor ember, aki mindig a csata sűrűjében van, akinek még arra sincs ideje, hogy elolvasson egy újságot a WC-n, és akinek a felvételei csak a sikeres találatokat rögzítik? A Call of Duty: Advanced Warfare legújabb élőszereplős előzetese őt mutatja be.

A trailer január 27-én rajtoló Havoc DLC-t promózza egyébként, amely új pályákkal és exoskeletonos zombikkal várja a rajongókat.

16.
16.
kopic
11.
11.
#7: Nem tudom mi a kaki, meg mi nem. Én világéletemben utáltam az FPS-eket, maximum a kampány módot toltam le bármelyikkel, soha nem multiztam, egyszerűen fel nem fogtam, mi a jó benne.

Most pedig, a játékban a 44-es szinten vagyok, azaz, hamarosan elérem level cap-et. Én. Aki mindig is savazta a multiplayer FPS-eket. Most pedig, remekül szórakozom vele.

Érdekes volt a folyamat, hogy az első órákban maximum 2 killem volt, rengeteg halállal. Most meg ott tartok, hogy már jópár alkalommal én nyertem kört, a legmagasabb killstreak-em 15(!), s egy átlagos körben 12-14 csókát szenderítek jobb létre..

Hát, ilyen dolog ez...
10.
10.
MoRT2195
#6: Van benne klasszikus játékmód, ahol abszolút nincs exoskeleton ruha, így nincs semmi ugra-bugra sem.
8.
8.
Quent1n
#3: Az a baj, hogy főleg a marketingre megy a pénz nem a termékre :D Illetve a terméknek sem arra a részére fordítják amire kéne. De pénzügyi szempontból nézve nekik van igazuk :)
7.
7.
RayErizo
Jópofa videó, kaki játék. Ennyi.
6.
6.
Angelwing
szar videó,a call of duty meg lejtőn van(már az alján),ezért kellenek az ismert színészek,meg reklámok,talán úgy jobban fogy a játék.pedig milyen jó játék volt az MW3-ig,most meg agyatlan ugrálás az egész,ötlettelen pályákkal.
5.
5.
Skyer
Nekem tetszett.
A hate pedig csak a szokásos.
3.
3.
logic5
Szerintem jópofa. És legalább szánnak a marketingre is pénzt... John Malkovich, Bill Paxton stb. azért annyira nem szar ez...
2.
2.
Dark_Temptation
mekkora faszság volt ez a videó...
1.
1.
maktub
Papíron még biztos vicces volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...