Ride - itt az első gameplay trailer

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 25.
  • Videó
Link másolása
Habár a Milestone motoros játéka március végén jelenik meg, az olasz fejlesztők csak most jelentkeztek az első gameplay előzetessel. A brigád első saját címe lesz a Ride, így érthető, hogy nem kapkodnak el semmit.

A Milestone ráunt a licencelt szimulátorok futószalagon történő gyártására, így a ralis vonalon búcsút intett a WRC-nek, és a MotoGP-sorozat egyengetéséről is lemondott a Ride kedvéért. Az országúti motorozás persze merőben eltér a kötött pályás száguldásnál, de a srácok korábbi tapasztalatai meghálálják magukat.

Az első trailer pontosan így fest:


A játékban 100 különböző kétkerekűvel róhatjuk a köröket a klasszikus, történelmi, vidéki és városi pályákon. Ismerve a Milestone korábbi munkáit, mérget vennénk rá, hogy az arcade felé billen majd a mérleg nyelve. Teljesen személyre szabhatjuk a motorokat, amelyekkel négy különböző kategóriában (Superbikes, Supersports, Naked, Historical) versenyezhetünk.

Megjelenés március 20-án PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

10.
10.
godach
#8: Moto GP14-el nyomattam egy darabig, abban nagyon tetszett a belső nézet. Ugye bukósisak alól, és az orr résszel ha megcéloztad a kanyarokat, illetve íveket tökéletesen be tudtad venni. Szerintem állati lett.
9.
9.
NDee
Kérdés, hogy kötött pályás-e az egész?
8.
8.
logic5
#7: Csak a belső nézetet oldják meg rendesen...
7.
7.
logic5
Á kirázott a hideg! Pont erre vártam!! A moto GP 07 óta nem volt normális utcai versenyes mocis gém. Nagyon várós :D
5.
5.
Atiboss
Hát én inkább már egy olyan motoros játékkal játszanák ami openworld(pl.forza horizon,test drive) és nem csak gyorsasági hanem minden tipus megtalálható:enduro,cross,copper.Lennének bandák találkozók túrák multiba stb ami kicsit át tudná adni a motorozás élményét egy jó grafikával és egy nagy pályával.Nem tudom mostanában miért olyan nehéz EGY KICSIT JOBB JÁTÉKOT ÖSSZERAKNI ÚJÍTÓBB SZELLEMŰT a régieknél.
3.
3.
Btempest
Elhiszem hogy még dolgoznak rajta és ezért néz ki egy kicsit kiforratlannak, de más fejlesztők 2 hónappal a megjelenés előtt azért már a játékok valódi oldalát mutogatják, nekem úgy tűnik hogy ezen van mit még dolgozniuk. Az alattam levőkkel pedig egyetértek a Milestone-nal kapcsolatban.
2.
2.
godach
Én is szeretem a Milestone-t bár kicsit reménykedtem ebben a Ride-ban, hogy valami Moto Racer féleséget kapunk majd, forgalommal stb.
Az biztos hogy eszük van, mert ha sikeres akar valaki lenni és nem tud AAA-s játékokat készíteni, akkor csináljon olyat, ami hiánypótló.
1.
1.
Morzsi1
Jó reggelt mindenkinek!

Nagy divat mocskolni a Milestone-t, pedig egész jól el lehet lenni a játékaikkal. Én várom.
Aki meg nem szereti, majd jól kihagyja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...