Bővített traileren a The Elder Scrolls Online

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 25.
  • Videó
Link másolása
Talán az elmúlt hét egyik legfontosabb híre, hogy márciustól eltörlik a The Elder Scrolls Online havidíjas előfizetési modelljét. A bejelentés kapcsán már kaptunk egy filmes előzetest, ám most megérkezett a hosszabb verzió.

Tavasztól jelentős változáson megy át a Bethesda MMORPG-je. Nem elég, hogy többé már nem kell havidíjat fizetnünk érte, de új alcímet is felvett: ezentúl The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited néven keressük a játékot. Az újoncoknak ugyan az alapjátékot meg kell venniük, de utána szabad a vásár. Továbbá június 9-én érkezik a konzolos változat, amely a PC-s verzió minden eddigi tartalmi frissítését tartalmazni fogja.

A bejelentés kapcsán már kaptunk egy CG-trailert, ám most megérkezett a vágatlan változat, amely 23 perc tömény akciót tartalmaz:

36.
36.
Extol
Ezeket már láttuk külön külön, haha már megijedtem hogy valami újat látok!
35.
35.
Cellator
Hű de jó lett a trailer - én még egy éve a Bétával játszottam, nagyon szépre sikeredett :)
34.
34.
godach
#33: Rendben. Aláírom, talán nem látom át teljesen az üzletpolitikai részét, aminek részben örülök is. Köszi a magyarázatot.
33.
33.
PiszkosFred
#32: Nem csattan ez sehol sem, max a reszvenyeseken, amihez megint semmi kozunk :) Standard aron jelent meg, standard elofizetesi dijat hasznalt, minden megegyezett azzal, mint minden hozza hasonlo jatek hasznal (es fog hasznalni). Ertem, hogy nem szeretsz videokat nezegetni, ezzel nincs is gond, siman ertheto allaspont. De el kell fogadnod, hogy nincs ertelme emiatt puffogni sem, mert ha van, ha nincs CGI promo/trailer, a jatek fejleszteset nagyon kis mertekben befolyasolja, az ESO eseteben pedig semmenyire sem. Ez nem vita, ez csak korrekcio, egy valasz a korabb hozzaszolasodra, amelyet reszemrol csak ma olvastam el.
32.
32.
godach
#31: Vagy számon lehet kérni a TESO piaci árán, ami így 14, de lehet amúgy csak 10 lenne. És ez rajtunk csattan. De mindegy is, tényleg hagyjuk a témát ebből nem vitát kezdeni, csupán a saját véleményem akartam megosztani.
31.
31.
PiszkosFred
#26: A PR anyagokat a Bethesda Softworks intezi, mint kiado, ok rendeltek meg es fizettek a CGI-t, ok intezik a merchandise cuccokat is, stb. Ez egy kulon budzse, koze nincs a fejleszteshez, amelyet a Zenimax Online Studios vegez. Az persze igaz, hogy a ket ceg testvere egymasnak valahol (kozos pont a Zenimax Media Inc., mint tulaj), de ennyi erovel a CGI koltseget szamon lehetne kerni a Fallout fejlesztesen, az Evil Within, Wolfeinstein, stb, szinten a Bethesda (mint kiado) altal promotalt es kiadott, de nem altaluk fejlesztett jatekon is.
30.
30.
PiszkosFred
#20: Csak a te megnyugtatasodra, ezt a trailer 4 darabban adtak le, egy-egy fontosabb bejelenteshez igazitva, NEM EGYBEN jott ki, most csak osszefuztek/osszevagtak egy 20+ perces egessze.
29.
29.
Drraco
#26: Jó néha ilyet is olvasni, hogy megbeszéltétek... és nem megy a cicaviadal 90 kommenten keresztül, minden tiszteletem a kettőtöké :)
28.
28.
crashlord
#25: Alakul a buli:) ne aggodj nem vagyok szívbajos TESO
27.
27.
godach
26.
26.
godach
#23: Levélben megtárgyaltuk. A felhasználók nagy százalékától eltérően, chraslord példaértékű türelemével és hozzáállásával felkeltette a figyelmem és elnyerte a tiszteletem, tehát probléma megoldva.

TESO-hoz pedig annyit, hogy nem bántani akartam a játékot vagy a Bethesdát. Csupán arra próbáltam kijukadni, hogy ha van 800 órányi tömény tartalom a játékba, ebből a pénzből akár 850 is lehetne. Mint mondtam, nem ismerem a játékot viszont olyan időket élünk, amikor folyamatosan azt láthatom hogy a hipe és a reklámra költött pénz, idő, energia sokszor a játék fejlesztésének rovására valamint a tartalom minőségére igen negatív hatással van. Lehet ez a TESO nem érinti, és bízom a Bethesda/Zenimax-ban de ettől még kitartok a véleményem mellett.
25.
25.
barackostej
#24: Akkor az enyémtől egyenesen szívrohamot fogsz kapni. ;)

Térjünk vissza a TESO-hoz.
24.
24.
crashlord
#23: zavarba jövök még a végén a figyelmedtöl :)
23.
23.
névtelenség
Én is elküldtem volna godach-ot a búsba egészen eddig az elszólásig:

"Én a barátnöm miatt követem a TESO híreket és ismerem a játékot, nálad még ilyesmi sincs."

Bagoly mondja...

17: +1, mert amióta regisztrált nincs két civilizált hozzászólása (ergo nem is leplezi a célját)
21.
21.
crashlord
#17: Hmmm szerintem Godach-ot hozod ezzel csak kellemetlen helyzetbe, hisz ha akarja megtudja védeni magát, ha ö nem hisztizve rohant a mamihoz te miért teszed 36 évesen?
20.
20.
kanguru
Na az ilyet vegkep nem ertem. Vagy csinalnak mozi filmet vagy max par perces CGI. De ekkora CGI kisfilmet a legtobben vegig se neznek, csak penzpocseklas.
19.
19.
Trapyd
Kár, hogy a videó szaggat, pedig klassz. Ez így elég igénytelen.
18.
18.
Trapyd
17.
17.
Trapyd
Tisztelt moderátorok a crashlord nevű felhasználó törlését, örömmel fogadnánk.
16.
16.
godach
#15: Friss reg arra enged következtetni, hogy korábban már voltál itt. Gondolom akkor törölve lettél. Így mindjárt érvényét veszti veled a vitatkozás.
Ha meg nem és frissen van ilyen nagy szád, hát ..;)
Megintcsak...
15.
15.
crashlord
#14: az hogy mikor regeltem befolyásolja a mondanivalóm? ha te sokkal régebben akkor már nem is ciki? vagy hogy egy fiú adatlapját nézed? örömmel ki is töltöm az üres részeket hogy legyen mit olvasnod addig ha az eddig feltett kérdéseimre válaszolsz megtisztelnél
14.
14.
godach
#13: 2015. január 17. Ennyit rólad....
13.
13.
crashlord
#12: igazad van, suszter maradjon a kaptafánál....
12.
12.
godach
#11: ;) Vicces gyerek vagy te.
Havidíj ide vagy oda, még mindig nem nagyon zsanéroz a játék a puszta kíváncsiságtól többet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...