Elstartolt a Night Cry Kickstarter-kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 25.
  • Hír
Link másolása
A héten mutatkozott be a Clock Tower szellemi utódja, a Night Cry. A túlélőhorror PC-s verziójáért indított Kickstarter-kampány már éles, ráadásul egy hátborzongató élőszereplős kisfilmmel is megleptek a fejlesztők.

A mobileszközökre, PS Vitára és PC-re szánt Night Cryra 300 ezer dollárt szeretne összekalapozni a Nude Maker. A lopakodásra és rejtőzködésre kihegyezett horrorjátékon a Clock Tower atyja, Hifumi Kono és a The Grudge-filmek rendezője, Takashi Shimizu dolgozik. Noha csak 7 ezer dollár gyűlt össze, az adományozásból még 28 nap hátravan.

A Night Cry papíron egy 3D-s point & click kalandjáték, ám a felfedezés mellett legtöbbször menekülnünk kell. Helyszínünk egy tengerjáró hajó, ám hősnőnk világ körüli útja nem várt fordulatot vesz. A luxus és a barátságos utasok csak a látszat, valójában egy mindenre elszánt gyilkos garázdálkodik a fedélzeten. Az emberek egymásra gyanakodnak, ám amikor leszáll az éj, egy csecsemő sírása visszhangzik a hajón. Elővigyázatosnak kell lennünk, ha túl akarjuk élni a rémálmot.

A fejlesztők még egy élőszereplős kisfilmmel is megleptek bennünket - nagyjából ilyen vérfagyasztó atmoszférával rendelkezik a Night Cry:


Megjelenési dátum még nincs. Még több screenshot erre.

3.
3.
crytek
Sosem értettem, hogyan képzelik azt hogy házalnak képek és minimális gameplay nélkül.

300k meg rengeteg. Túl sokra tartják magukat, nem lepődnék meg ha nem jönne össze!
2.
2.
Ecneb
#1: Szerintem magát a kickstartert el lehetne felejteni.
1.
1.
TheDeathFlash
Ezt a hajas rángatózó baromságot felejtsék már el...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...