Toxikk - megérkezett az early access változat

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 25.
  • Videó
Link másolása
Ha egy igazán régivonalas aréna FPS-re vágysz, akkor a Toxikknál keresve sem találnál jobbat. Jó hír, hogy a korai változat már elérhető a Steamen. Itt nincsenek kasztok, fedezékrendszer vagy konfigurálható fegyverek.

Igazi múltidéző alkotás a Toxikk. Ha visszasírod a kilencvenes évek végéről származó Quake-et és az Unreal Tournamentet, akkor a Reakktor Studios játékát neked találták ki. A Toxikk visszatér a gyökerekhez, s szemben áll az elmúlt 15 év trendjeivel.

Itt nincsenek perkök, sem fejleszthető fegyverek, csak a színtiszta akció vár rád - no, és persze dupla ugrás, vetődés, felvehető power-upok és egészségügyi csomagok.

Január 29-ig 17,09 euróért ruházhatsz be az early access verzióba.

6.
6.
RetecH
Nekem egyenlőre bejövős játék. Szórakoztatónak szórakoztató, más dolog, hogy egyenlőre semmit nem ad hozzá az UT3-hoz. Na meg a sima deathmatch szerintem ebben formában nem valami jó (hogy miért arról most inkább nem írok fogalmazást itt).
#4: Kb. 3 hónapja azért hagytam abba a Quake live-ot, mert pont talán a F2P miatt nem volt akkora feeling. Mármint az esetek 90%-ában voltak a szerveren 2-3an akikkel játszottunk, a többiek meg csak töltelékként ki-be lépegettek. Engem meg egyébként is kifejezetten zavar, ha olyanokkal kell együtt játszanom akiknek nem sok fogalma van arról, hogy mit csinálnak, az ilyenek pedig eléggé megszaporodtak.
1.
1.
Dreadlox
ADJÁK KI AKKOR MEGVESZEM! Az Early Access sztem az utóbbi évek legocsmányabb marketinges fogása, rosszabb mint a DLC-k tengere!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...