Bemutatkozik a Guild Wars 2 első expanziója

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A PAX South keretében az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 első fizetős bővítményét, a Heart of Thornsot. A karakterek számára lesz élet a 80. szint felett is, és új helyszínek, képességek és küldetések várnak ránk.

Miután az ArenaNet jó előre beharangozta, a hivatalos bejelentés sem váratott magára: hamarosan egy nagyobb expanzióval bővül ki a népszerű MMORPG. A Guild Wars 2: Heart of Thorns legfontosabb hozadéka, hogy a 80. szint felett is remekül szórakozhatunk a segítségével.


Az új mastery-rendszerrel karakterünket specializálhatjuk, ehhez mastery pontokat kell gyűjtenünk felfedezéssel, küldetések teljesítésével. Ezekből vásárolhatunk új képességeket, ilyen például, amikor hősünk a levegőben siklik, ha leugrik valahonnan. Kapunk egy új kasztot a Revenant személyében, ő képes irányítani a Mists erejét és nehézpáncélt visel.

A PvP-ben debütál az új, Stronghold névre keresztelt játékmód, melyben az ellátmányokért harcolunk, amiből harcosokat vehetünk és megtámadhatjuk az ellenfelet. A céhek saját bázist is felhúzhatnak maguknak a kiegészítőben.


Megjelenési dátum még nincs, a fejlesztők új információkat ígérnek hamarosan.

12.
12.
Extol
11.
11.
theo9311
Egyszer bedőltem ennek a néphülyítésnek, még egyszer nem fogok. Hiába van benne sok jó ötlet (meg ahogy látom lesz is még), alapvető problémája van ennek a játéknak: idétlen.
10.
10.
balint23h
#9: Hát én Koda-t akarnék, majd talán valami Jormagos kiegben.
9.
9.
eszem
#7: Quaggan said no!

Pont azért érdekes a Largos, mert nem találkozunk velük sokat. Kinézetük elég jól variálható lehetne nem úgy mint pl a kodanoké. Talán majd egyszer jobban megismerkedünk velük is, ha egyszer Bubbles előkerül.

zoenn: köszi!
8.
8.
zoenn
#2: Igaz, javítva, köszi.
7.
7.
a3a
#2: A largosokkal alig találkozol a játékban úgyhogy inkább:
Quaggant mindenkinek! Lenyűgöző lenne azokkal a labdákkal menni. Amúgy a játékon belül elég gyakran hallok nyár eleji tippeket, reméljük igaz lesz.
6.
6.
balint23h
Kíváncsi vagyok mikor jön majd ki. Nyár előtt aligha de talán inkább csak szeptemberben...
5.
5.
Extol
Na két nekem való hír egymás után ez fasza, már azt gondoltam hogy leáldozóban van a GW2 erre jön a következő rész, hát ez csúcs!!
4.
4.
eszem
#3: Lehet, de oldalt ott van a Necreon egész pofás összefoglalója a blog szekcióba, vagy csak rákattint a GW2 Variance oldalára...
3.
3.
balint23h
#2: Szerintem átfutott gyors valami angol összegzést a kiegről csak a fordítás már nem sikerült.
2.
2.
eszem
"A Guild Wars 2: Heart of Thorns legfontosabb újdonsága, hogy a kitolják a szintsapkát a 80. szintre." - LoL, Zoenm ezt légyszíves javítsd, pont az a lényeg, hogy nem tolnak ki szintsapkát se nem lesz új felszerelés grind mint az mmo-k többségében.

erasmus: szerintem nem jelentettek be még mindent, 6 hét múlva lesz játszható demó az east pax-en ott több dolog kiderül. (nekem nem hiányoznak a tenguk, se a kodanok, Én largost akarok! :D)
1.
1.
erasmus
80. szint a max. és a kieg.-ben is marad az. Kapunk új wvw mapot, A kasztok kapnak egy egy specializációt.
Összességében többet vártam, de elég kevés info van még, biztos derülnek ki érdekes dolgok.
Mondjuk új fajt vártam volna. Meglepett, hogy pl a tenguk nem kerültek be de biztos azt tartogatják a köv kiegre, most új prof következőben új faj :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...