Februárban jön a felújított Homeworld

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Homeworld Remastered Collection, ami egyszerre tartalmazza majd a klasszikus két részt, s azok felújított változatát. A csomag február 25-től lesz megvásárolható.

Hétvégén rendezték meg San Antonióban az idei PAX South rendezvényt, ahol a Gearbox a végre bemutatta a Homeworld Remastered Collection első játékmenet ízelítőjét, s lerántotta a leplet a pontos megjelenési dátumról is.


A csomag február 25-től lesz megvásárolható, s tartalmazni fogja az 1999-ben és 2003-ban megjelent első és második részt, azok újrafeldolgozását, továbbá egy Homeworld Remastered Steam multiplayer béta hozzáférést is. A pakkot a Steam oldalán keresztül tudjátok előrendelni.


2.
2.
Chrysh
Múlt évben vetettem szemet a hírre, hogy felújítják a Homeworld-öt régóta hallok róla sok jót, csak a régivágású grafika már az én szememet is szúrta (annak ellenére, hogy nem vok grafikamegszállott), de ha ez kijön februárban, akkor félek, hogy megint stratégiai játékok bűvöletében leszek, amire már rég nem volt példa
1.
1.
Obiwan HUN
Fúú ez jó nagyon szerettem őket! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...