Itt nézd élőben a The Witcher 3 gameplayt!

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 26.
  • Videó
Link másolása
Ma este nyolctól a GOG.com Twitch-csatornáján élőben streamelnek 15 perc gameplayt a The Witcher 3: Wild Huntról. A videó mellett a fejlesztők rajongói kérdésekre is válaszolnak, úgyhogy érdemes lesz figyelni!

Ma este dörzsölhetik a tenyerüket a szörnyvadász rajongói, hiszen a CD Projekt RED egy takaros műsorral jelentkezik magyar idő szerint 20 órától a GOG.com Twitch-csatornáján.

A fejlesztők 15 perces soha nem látott gameplayt ígérnek a The Witcher 3: Wild Huntról, illetve a szerepjáték designerei, Damien Monnier és Miles Tost élőben válaszolnak a nézők kérdéseire.

Semmi mást nem kell tenned, mint odatapasztani a szemeidet a beágyazott videólejátszóra:

A The Witcher 3: Wild Hunt májusban érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
felegyi
Ennyi halasztás után nem cseszik el... az előző kettő kilóra megvett, nem is gondoltam még bele h szart adnak ki Witcher néven :)
7.
7.
Gora
Èn csak ezt várom csak sajnos elèg borsos lesz a konzolos változatok ára. De a videók alapján e gem meggyőzött.
6.
6.
lacinho01
kedves ps tulajok a playstation access magazinban 12 kérdésre vàlaszolt a cdrp. amiben többek között arra is válaszolt a játék 1080p/30fps-en fog futni.
nem lesz online mód benne de a jövőben nem zárkóznak el egy online coop lehetőségtől.
Arra a kérdésre hogy lehetséges e egy witcher 1-2 remastered verzió a válasza : most még a witcher 3-ondolgoznak.
5.
5.
Dark_Temptation
Ez a játék minden csak nm rokabor.... Minden dlc ingyenes lesz. Profi játék lesz az fix.
4.
4.
aordog
Szerintem a vizuális oldal rendben van. Ettöl jelenleg ezen az oldalon nem kell több. A sorozatot nem ismerem, mivel ez engem nem fog meg, de az biztos, hogy ez nem a grafikában lesz a fekete bárány.
A videókat nézve szerintem ez egy fantasztikus játék lesz a stílus kedvelőinek. Talán majd valamikor elkezdem..persze csak sorban:)
2.
2.
Btempest
Remélem nem csak egy újabb rész lesz a játéktörténetében, nem fogják elkezdeni lehúzni erről is a bőrt mint a többi játékról mostanában...Sok reményt fűzök ehhez a játékhoz (csak nehogy pofára essek :O )!
1.
1.
Andrew
Kösz az információt. Nagyon várom most játszom végig újra 2. részt hogy legyen mentésem hozzá mert a gépváltásnál elszálltak a mentéseim.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...