Elkelt az elsőszámú évfordulós PlayStation 4

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Valaki kemény összeget fizetett az első számú PlayStation 4 20th Anniversary Editionért. A szerencsés licitáló japán nemzetiségű és alighanem a legdrágább konzol birtokosa a szigetországban. Irigyeljük nagyon!

Mint tudjuk, a Sony egy PS One-t idéző konzolcsomaggal lepte meg a rajongókat a márka huszadik születésnapja alkalmából. Habár a PlayStation 4 20th Anniversary Edition alapára 500 dollár volt és 12300 példányt gyártottak belőle, pár órával a megjelenése után már el is kapkodták az online polcokról. Néhány leleményes próbálkozó aztán busás haszonnal adta túl frissen szerzett portékáját az aukciós oldalakon.

A Sony viszont az egyes sorszámú limitált konzolért különálló aukciót indított Japánban, amely a múlt hét végén zárult le. Egy vérbeli rajongó nem kevesebb, mint 129 ezer dollár fizetett a masináért - azaz nagyjából 35,7 millió forintot. Szép.

Még a gyártót is meglepte az ár - tudtuk meg a The Wall Street Journal interjújából. A befolyt összeget teljes egészében a japán gyermekek megmentésére szakosodott karitatív szervezet kapja meg.

13.
13.
br1Koo
istenem bazdmeg.. :D a legelső legyártott playstationért még jobban megérteném ezt az árat, de csak azért mert az első az anniversary verzió között.. Ennek semmi értelme komolyan :D
12.
12.
toriell
Nem tudom,nekem fehérben viszi a pálmát,ez a szürke style valahogy nem adja:D
10.
10.
GAMEROD
#8: Mitől kell megmenteni a japán gyerekeket? A monszuntól?
8.
8.
#1: Talán el kéne olvasni néha a cikket is, nem csak a címet meg az első mondatot...

"A befolyt összeget teljes egészében a japán gyermekek megmentésére szakosodott karitatív szervezet kapja meg."
7.
7.
aordog
Ha nekem is ennyi pénzem lenne, akkor én is utalnék...az a baj, hogy idehaza sokan nen így gondolják. Vannak emberkék, akik idehaza megtehetik és sokszor tényleg kellene másnak a segítség. Persze, ilyenkor mi a köznép segítünk ( persze tisztelet a kivételnek) de akinek ez semmiség lenne az egy forintot nem adna oda...bár ezt is megértem, hiszen ha odaadná, akkor neki nem lenne annyi....
Vajon az ilyen ember az élet fáját is megtalálta??
6.
6.
deso
Szerintem meg nem hulye csak annyi pénze van hogy pont leszarja es megteheti..
5.
5.
Mercenaires
Én is biztos vagyok benne, hogy nem a konzol ért számára ennyit. Jó helyre ment a pénz :)
4.
4.
p3ti
"Még a gyártót is meglepte az ár - tudtuk meg a The Wall Street Journal interjújából. A befolyt összeget teljes egészében a japán gyermekek megmentésére szakosodott karitatív szervezet kapja meg. "

Valaki olvasta ezt is? Sokszor licitálnak tehetős emberek olyan dolgokra amire nincsen is szükségük csak hogy segítsenek valamilyen szervezetnek, vagy reklámozzák saját magukat.
3.
3.
strike19
Szerintem jen-be akart ennyit fizetni csak a valutát nem állította át. :D
2.
2.
valti61
1.
1.
GAMEROD
Jó nagy hülye volt aki megvette.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...