Ingyen zenék a Dragon Age: Inquisitionből

Link másolása
Kedves ajándékkal lepte meg a Dragon Age-rajongókat a BioWare. Limitált ideig ingyen letölthetőek a Dragon Age: Inquisition tavernáiban (vagy ha úgy tetszik, kocsmáiban) hallható zenék.

A BioWare szerint több rajongó is kérdezte tőlük, hogy honnan tudják letölteni a Dragon Age: Inquisition tavernáiban hallható zenéket. A fejlesztők ezért úgy döntöttek, ingyen elérhetővé teszik a muzsikákat.

Az akció csak limitált ideig, február 9-ig él. Hozzá kell tennem, hogy a minőség sajnos nem éppen a legjobb (192 kbps, MP3), de a készítők voltak olyan kedvesek, hogy a kottákat és a dalszöveget is mellékelték.

6.
6.
crashlord
#3: még így sem helyes,de jobb ha alacsony az elvárás is
5.
5.
drat576
Val Royeaux-ban néha franciául is megy ^^ (rohadt Orlais :P

- amúgy nagyon örülök ennek a lehetőségnek, mert a hivatalos OST megvan, de pont ezek a dalok tetszettek a legjobban a zenék közül és eddig hiányoztak, úgyhogy köszi Bio és köszi GK.
4.
4.
névtelenség
#2: Két Taverna van talán ahol megfordulsz az egész játék alatt. Abból az egyik a te főbázisodon, ahol a hölgy is haknizik ezekkel a dalokkal.

Szóval nem oszt nem szoroz, hogy nem olyan változatosak az énekesek, mint a Skyrim esetén.
2.
2.
equinox42
Hm.
Nem azok a klasszikus taverna zenék.
Nem tudom hogy van a játék felépítése, a tavernák rendeződése, de az sem biztos a legjobb érzetet keltheti, hogy egy egész vidéken minden tavernában ugyanaz a hölgy énekel.Elfért volna talán több szövegmentes darab is.
A hírért köszönet!
1.
1.
névtelenség
"A BioWare szerint több ragkonhó is kérdezte tőlük"

Woh, huhú! Mondtam már, hogy nagyon bírom a stílusod barack?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...