Húsz percen át mozog a Life is Strange

Link másolása
Egy hosszabb játékmenet videó jelent meg a Life is Strange-ből, mely a Remember Me alkotóinak új játéka. A videóban az első epizód első 20 percébe nyerhetünk betekintést.

A héten érkezik Dontnod Entertainment új játékának első epizódja, mely egy történet-orientált kalandjáték lesz. Akik nem bírnak várni a megjelenésig, azok az alábbi videóban megnézhetik a játék első húsz percét.


A történet egy fiktív oregoni városkában, Arcadia Bayben játszódik, ahol egy Max Caulfield nevű diák és barátnője, Chloe egy másik társuk, Rachel Amber eltűnése után kutat. Max, aki öt éve nem járt már Arcadia Bayben, hamar felfedezi, hogy különös képessége van: képes visszapörgetni az időt és ezzel a játék történetét is megváltoztathatjuk.

A Life is Strange első része január 30-án, azaz most pénteken jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

6.
6.
Solid Snake1984
Nekem valahogy a Remember Me hatalmas csalódás volt anno, pedig nagyon ígéretes volt Ennek a témája jó lenne, de a látvány nem vág földhöz egyáltalán.
5.
5.
Nottingham
#4: Akkor nem tajekozodtam elegge, bar a velemenyem akkor is az marad, hogy feleslegesen lottek le 20 percet.
4.
4.
grieves13
#3: steam-en azt írták a készítők, hogy 2-3 óra attól függően mennyire siet az ember...
3.
3.
Nottingham
Felesleges egy ilyen video, ha epizodonkent jelenik meg.Max egy ora lesz szerintem egy resz, akkor mar el is lottek egy jo nagy reszt a jatekbol.
2.
2.
azureknight0715
Érdekes játék, nekem tetszik, főleg ez a sulis környezet, bár nem tudom hogy csak az elején, de eddig elégé fogja a kezed hogy mikor is tudod használni a idővisszapörgetős képességedet, pedig anó úgy nyilatkoztak hogy szabad kezet adnak és bármikor visszalehet majd pörgetni.
1.
1.
macilaci40
Itt is elmondom mint a legtöbb játéknál adnak a külsőre,de a karakterekére nem a játék szép csak a karakterek nincsenek jól kidolgozva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...