Battlefield: Hardline - a jövő héten rajtol a béta?

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 27.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint jövő héten rajtol el a Battlefield: Hardline második bétatesztje, amiben újabb játékmódokat és pályákat ismerhetnek meg a játékosok. Minden platformról játszhatunk majd.

A Visceral szűk két héttel ezelőtt kezdte el promózni a Battlefield: Hardline második bétatesztjét, azt viszont még mindig nem árulták el a srácok, hogy mikor eshetünk neki (újra) a korai verziónak.

Nos, most már valamivel okosabbak vagyunk: habár a készítők még nem erősítették meg, a Redditen elterjedt pletykák szerint jövő héten, február 3-án rajtol el a második tesztkör, ezt pedig várhatóan szerdán fogják hivatalosan is bejelenteni.

Állítólag az EA színfalak mögötti előkészületei pont ugyanúgy zajlanak, mint a játék bejelentése előtt: a Battlelogot már frissítették, és néhány YouTube-ost is meghívtak San Franciscóba, hogy kipróbálják a játékot. A béta dátumát egyébként úgy tudtuk meg, hogy a Ronku (ez az EA YouTube-os szponzorprogramja) idevágó levelét kiszivárogtatta az egyik videós.

A március 19-én megjelenő Battlefield: Hardline második bétája egyébként minden platformról elérhető majd, és legalább két játékmód (Conquest és Hotwire) és két pálya (Downtown és Dust Bowl) várja benne a rajongókat.

7.
7.
feme80
Remélem sikerül kipróbálni a betát, el kellene döntenem meg rendeljem-e a játékot??
5.
5.
Aanash
Lesz pár jó dolog úgy láttam a videókban.
Csak nemtudom elképzelni magát a játékmenetet.
Először be kell törni,aztán a zsákmánnyal eljutni egy adott helyre?
4.
4.
maros1977
sziasztok -meg írná nekem valaki hogy hol kell regisztrálni hogy ha szeretném a bétát kipróbálni ps3 vagy ps4 platformon?
2.
2.
KeXxX
Na, kíváncsi leszek rá, hogy fog futni PS3-on :) És PC-n. Ha viszont egy unalmas, kibaszott nagy BF3-4 kopi lesz, akkor bekaphatják a farkincámat :D
1.
1.
elderath
közben unlockolták a 3. mapot meg játékmódot is. ELég tartalmas lesz a beta. 3 map, 3 mód és az összes kütyü rendelkezésre áll és még szinthatár se lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...