Frissítve: Jön a Dragon's Dogma Online

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Csak nem hozzánk. A Capcom hivatalosan is bejelentette a Dragon's Dogma Online-t, amely egy free-to-play MMORPG lesz, és ami az első tervek szerint nem teszi tiszteletét a nyugati piacokon.

A Famitsu magazin számolt be elsőként arról, hogy készül a Dragon's Dogma Online: a japán lap előzetese szerint a Capcom egy free-to-play MMORPG-ként viszi tovább a sorozatot, amely PC-re, PS3-ra és PS4-re fog megjelenni. A játék fejlesztését Hiroyuki Kobayashi, az eredeti Dragon's Dogma producere vezeti.


A Dragon's Dogma az ígéretek szerint szabadon bejárható és folyamatosan frissülő, bővülő játékvilággal várja a játékosokat, akik négyfős csapatokban indulhatnak el küldetéseket teljesíteni, és nyolcfős felállásban próbálkozhatnak meg a raidekkel. A csapattagokat a 100 főt támogató lobby területen lehet toborozni.

A dolog szépséghibája, hogy a játék a jelenlegi tervek szerint nem fog megjelenni a nyugati piacokon, hiába a Dragon's Dogma Online-pletykákat elindító európai védjegy.

Frissítve! Azóta befutott az első trailer is, íme:

6.
6.
fojesz
#4: Azért a lokalizáció nem "semmi pénz", főleg egy szerepjátéknál, ráadásul kellenek szerverek, support, stb. is. :) Ők ezt mind kiszámolták, és úgy becsülték, hogy nem éri meg nekik, vagy legalábbis egyelőre.
5.
5.
Dark_Temptation
Már ott elbasztak, hogy nem volt benne Coop csak ez a faszsag pawn system. Potya az egész.... Ne sírjatok ezért.. Msga az ötlet király lett volna csak a megvalósítás a szar. A deep downra vagyok kíváncsi
4.
4.
kanguru
Ezt sose fogom megerteni, semmi penzbol letudnak cserelni a feliratokat, szinkront es online kiadni. Miert eri meg vmit nem elhozni nyugatra?
3.
3.
Dreadlox
Capcom, kell többet mondanom/írnom?
2.
2.
nero66
Az első rész PC-s portjának jobban örülnék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...