Az idei E3-on mutatkozik be a Mass Effect 4?

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy iparági bennfentes szerint az idei Los Angeles-i E3-on mutatja majd be a BioWare a Mass Effect legújabb, negyedik felvonását. A jól értesült informátor szerint a játék megjelenése pedig valamikor 2016-ban lesz esedékes.

A BioWare szokatlanul komoly titoktartás közepette dolgozik a Mass Effect negyedik részén, s bár a fejlesztés jól halad, túl sok érdemi információ eddig nem érkezett a játékról.

Egy mindig jól értesült iparági bennfentes azonban Twitter-oldalán arról csiripelt, hogy a csapat az idei E3-on tervezi majd bemutatni a játékot, amin jelenleg több mint kétszáz ember dolgozik, köszönhetően annak, hogy befejeződtek a Dragon Age: Inquisition munkálatai. Az informátor szerint a premierre valamikor a jövő évben, vagyis 2016-ban kerül sor. 

16.
16.
JBoy
#15: Szerintem több rész fog készülni. Ha ez megjelenik viszik majd mint a cukrot, akkor miért ne csináljanak még +2 vagy több részt? Addig is van munkájuk meg dől a pénz.
15.
15.
Morv
Azt lehet-e tudni, hogy ez csak egy szimpla, komplett rész lesz-e vagy egy újabb trilógia első része?
14.
14.
rappit
#8: Annyi biztos, hogy nem lesz köze az előző részhez történetileg. Sőt ha jól emlékszem azt nyilatkozták, hogy teljesen más galaxisban fog játszodni!
13.
13.
Hab
#12: Vicces lenne egy hibrid gyerekkel tolni, mondjuk Tali és Shepard közös gyerekével :D
12.
12.
Ótvar
Elég csavaros lenne, hogy az előző 3 mentése alapján, Shepard és választot párjának gyereke lenne a főszereplő.
11.
11.
patka21991
Nem kell egyik veget sem kannonizalni, van meg par folytatasi lehetoseg. Pl. Shepard tortenete csak egy mese, melyet egy hires aszari irono alkotott meg.
10.
10.
Chrysh
#9: Én még mondjuk pluszba megbolondítanám azzal, hogy játék közben lehessen a csapattagok között váltogatni, hogy éppen kivel szeretnék haladni, például Shepard-ön kívül szívesen mendegéltem volna mondjuk Talival, Wrex-szel vagy Liarával....
9.
9.
Hab
Én annak örülnék, ha újra lenne inventory, egy kicsit komplexebb skill rendszer, több féle páncél. Jó lenne ha a játék 80% nem arról szólna hogy gyűjtsek össze egy csapatot, hanem olyan jól felépített sztorit kapnánk mint az első rész.
8.
8.
JBoy
#5: Azta! :D Ezt lassan egy éve írtam enyhén ittasan (de azért nem teljesen berúgva) Már teljesen el is felejtettem. :)
Kretonak igaza van, nagy Voyager fan vagyok. Bízom benne, hogy az enyémnél 100* jobb sztorit csinálnak és méltó folytatás fog következni. Várjuk. :)
7.
7.
Ca$h
#6: Az egyszerű parasztfiú elindul megmenteni a hercegnőt aki a gonosz sötét lovag rabságában szenved, a végén a jó győz, a parasztfiú elnyeri a hercegnő szerelmét és minden egyéb elismerést, nemesi címet stb. ... ismerős? (Szigórúan az Episode IV szemszögéből megfogalmazva, mintha ez lenne az egyetlen elkészült rész) Remélem igen, mert van hogy a legegyszerűbb lopásokból jönnek létre a legnagyobb legendák ...
6.
6.
Kreto
#5: Bár nem hangzik rosszul ez az alap ötlet sem, a star trek: voyager elég hasonlóan épül fel. Azért nem olyan egyszerű új és jó ötletet kitalálni.
5.
5.
Chrysh
JBoy kommentjéből idézek

""A" változat:
A 3. rész után eseményei után 150 évvel a Tejútrendszer egy eddig ismeretlen rendszerében a U.S.S Shephard szövetségi hadihajó rábukkan egy térközrelére ami egy pulzár mellett van, vizsgálni kezdik, mert szokatlan energiajeleket mutat ám amikor közelednek felé, a relé magához vonzza a hajót és átlöki egy ismeretlen galaxisba.
Itt derül ki, hogy bizonyos relék nem csak galaxison belül képesek szállításra, hanem azon túl is. Ám ezek száma hihetetlenül kevés.
Majd a túloldalon éri a legénységet az első döbbenet: az ottani relé az érkezésük után túlterhelődött és leállt. Egy ismeretlen, új galaxisban találják magát a legénység, egyelőre visszaút nélkül és sérült hajóval."

Igazán érdekes ötletnek tűnik és ez csak egy a sok közül, szóval van még mit kihozni az ilyen és ehhez hasonló univerzumokból. Pl. Ha a Star Wars-ból nem csak az idétlen ötleteket (Kinect Star Wars) és meséket fogadnák meg, akkor még abból is lehetne rendkívül sok sztorit generálva. A Mass Effect univerzuma meg viszonylag újnak számít az SW-hez képest, szóval van benne spiritusz, már csak el kéne érnie, hogy minden ilyen produktum újszerűnek és érdekesnek hasson, és ne úgy járjon mint az AC univerzuma.

És igen a Mass Effect végével kapcsolatos teleflamelést felejtsük el mert teljesen felesleges, mindenki másképp látja a végét, én személy szerint jól szórakoztam vele (sőt!), minden elmélkedés nélkül
4.
4.
azureknight0715
#1: Nem értek veled egyet. A mass effect univerzuma hatalmas lehetőségeket rejt, ebből Shepard csak egy kis része volt. Szal van benne még jópár lehetőség, míg egy ac-nál fele annyi se.
3.
3.
GAMEROD
Pont ilyesmiknek kéne évente megjelenniük, nem pedig olyanoknak amibe bele se tudja magát élni az ember.
2.
2.
Giggsy
#1: A Mass Effect nem alkot egy kerek egészet. Azt hogy mennyire szar a befejezés, most hagyjuk is ki a témából, koncentráljunk másra. A Mass Effect egy elképesztően jól felépített univerzum, rengeteg érdekes fajjal, karakterrel, történettel. Ebből Shepard trilógiája csak egy apró darabkát dolgoz fel. Fontos darabkát, de az akkor is csak egy apró darabja az egésznek (ezért is volt akkora hülyeség az összes végkifejletet olyanra megírni, hogy totálisan átírja a status quo-t, és lehetetlenné teszi bárminemű későbbi történet elmesélését az univerzumban anélkül, hogy kanonizálnák valamelyik verziót)
1.
1.
Sun9us
De könyörgöm minek? (Jó, tudom pénz...) A mass effect egy kerek egészet alkot. Ne akarjanak már ebből is Assassins Creed- et csinálni. Tesék kitalálni új címeket, és ne a régiek nevével akarják eladni a terméküket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...