Holnap indul az új Alone in the Dark privát bétája

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 28.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Atari bejelentette, hogy január 29-től minden előrendelő rávetheti magát a Alone in the Dark: Illumination privát bétatesztjére. A játékosok démoni hordákkal csapnak össze a fény erejével, egymással összedolgozva.

Nem sikerült túl fényesen az Atari azon törekvése, hogy feltámassza a klasszikus horrorjátékait: a Haunted House remake-je kifejezetten botrányosra sikerült, egyetlen reményünk az Alone in the Dark: Illuminationben van.

Ha előrendeled a játékot a Steamen, azonnal hozzáférhetsz a január 29-én induló privát bétához. A horrorjáték négyfős kooperatív módot tartalmaz, amelyben barátainkkal vállvetve különböző rémségekkel csaphatunk össze a Virginia állambeli Lorwich sötét városában. Ehhez négy kaszt áll rendelkezésünkre, a Hunter, a Witch, a Priest és az Engineer.

Megijedni nem kell, az Alone in the Dark: Illuminationben hátborzongatónak ígérkező single kampány is helyet kap - az első fejezetet már a bétában is kipróbálhatjuk.


A végleges változat tavasszal érkezik PC-re.

5.
5.
DON GONDOCS
#1: A HH-t a Dreampainters Software műve az Atari csak a kiadó volt. Az Aitd-ot a Pure FPS egy új stúdió. Szóval minden esély megvan hogy elkúrják.
4.
4.
En is egy elso resz remakenek orulnek, a haz, pince, meg az a nagy fereg, eszmeletlen jo lenne ma is.
3.
3.
GAMEROD
Tanulhatnának a Resident Evilből és kiadhatnák az első rész remake-jét, kicsit kibővítve. A harmadik rész után nagyon elsilányult a sorozat, a 4 már nekem nem tetszett, mert kicsit fura volt hogy Carnby fiatalodott, ellenben a játék már a napjainkban játszódott, nem pedig az 1900-as évek elején. Nagyon átvették Uwe Boll filmbéli baromságait aminek amúgy köze nem volt a játékhoz.
2.
2.
DarkLord
Ez már nem Alone in the Dark lesz, coop bohóckodás meg gondolom ugyanilyen szintű solo kampány is. Adnák ki az Alone 1-4-ig felturbózott változatait szépen aztán mindenki örülne, mint most a Resi 1 újra kiadásának :)
1.
1.
crytek
Az előzőleg kiadott Haunted szarjukból ami ótvar lett ocsmány és még szarul is fut nem sok jövőt jósolok ennek sem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...