Íme, a Games with Gold februári kínálata

Link másolása
Egy több év játéka-díjat is bezsebelt platformer, mesterlövészkedés és egy kimondhatatlan nevű labdajáték vár az Xbox Live előfizetőire februárban. Február 1-től tölthetőek az új ingyen játékok.

Ezúttal is két Xbox 360-as címet és egy Xbox One-os játékot kapnak az Xbox Live előfizetői. Kezdjük az utóbbival, mely annyira friss cím, hogy még csak most fog megjelenni. Az #IDARB egy oldalnézetes labdajáték, melyben a focihoz hasonlóan egy kapuba kell betalálnunk. Ahogy a lenti videón is megnézhetitek, ez azért nem egészen ilyen egyszerű.


Xbox 360-ra február 1-15. között a Brothers: A Tale of Two Son lesz ingyenesen elérhető, mely rengeteg év játéka-díjat és elismerést bezsebelt. Ha eddig nem játszottál a Starbreeze Studios melankolikus platformerével, akkor ez most egy remek alkalom lehet a pótlására. Február 15-től hó végéig pedig a Rebellion mérsékelt sikerű második világháborús játékát, a Sniper Elite V2-t tölthetik le az előfizetők. Tesztjét erre találjátok.

17.
17.
KeXxX
#16: Ez gecijóóó :DD Én a Thief-et januárra tippeltem, de végül február lett belőle! A PC-men nem futott valami jól, de konzolra jó lesz :)) Ismét egy fasza hónap.
16.
16.
BorosiKiki
PSN

February: Apotheon (PS4)
February: Transistor (PS4)
February: Thief (PS3)
February: Yakuza 4 (PS3)
February: Rogue Legacy (PS4, PS3, PS Vita Cross Buy)
February: Kick and Fennick (PS Vita)

Ideje lenne valami értelmes játékot is adni Xbox One-ra....
14.
14.
rebus96
Februári PSN-re már kiváncsi vagyok:)
12.
12.
RayErizo
Olyan vicces,hogy a One-osok soha nem kaptak még egy épkézláb normális játékot... :D
11.
11.
TheProKillerOne
Nagyon jó honap lessz ez részemre! A Brothers: A Tale of Two Sons, érdekesnek tűnik, biztos kibpróbálom, a Sniper Elite V2-őt meg már rég beszerettem volna szerezni, csak soha nem találtam számomra megfelelő ajánlatot! :D
10.
10.
sleki666
A Brothers-t nagyon ajánlom annak aki még nem játszott vele. Anno PS+-hoz adták, így jutottam hozzá. Ha az nincs tuti nem veszem meg és lemaradtam volna egy ilyen szuper játékról. Úgyhogy aki eddig kihagyta annak irány bepótolni!
9.
9.
Hunszi
#8: illetve octodad worms paros :P
3.
3.
Cipo3
Hát ez a star wars 7 másolás nagyon béna volt.
2.
2.
chymera
Remélem ps4-re vmi jobb lesz :D
1.
1.
Gykrizsi
One-osról még nem döntöttem el, mi is ez pontosan. 360 viszont nagyon jó szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...