Összehasonlító videón a Project CARS

Link másolása
Beindult a Project CARS marketingkampánya és egymás után érkeznek a szebbnél szebb trailerek. Ezúttal azonban a német PC Games Hardware készített videót, melyen a PC-s és PS4-es változatot hasonlítják össze.

A Project CARS már a bejelentése idején felhívta magára a figyelmet csodás grafikájával. A játék amellett hogy szép, remek teljesítményt nyújt konzolon is, mivel 60 fps-sel fog futni Xbox One-on és PS4-en is. Utóbbin már az 1080p-s felbontás is biztos, a Microsoft konzolján azonban még dolgoznak ezen a fejlesztők.


A fent látható videóban a PC-s és a PS4-es változatot hasonlították össze a német PC Games Hardware munkatársai. A PC-s verzió ezúttal is jobban néz ki: az árnyékok és a tükröződések részletesebbek, a textúrák élesebbek és mintha a bevilágítás is látványosabb lenne. Ennek ellenére a PS4-es változatnak sem kell szégyenkeznie, hiszen bátran odarakhatjuk például a Driveclub mellé.

A Project CARS március 20-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, emellett valamikor az év folyamán még egy Wii U-s verzió is érkezik majd.

Köszi, KisFlex és jorgicsek!

98.
98.
randall13
#95: ja látjuk, "csúcsminőségben" :D
95.
95.
ati herceg
nagy kaland,de pc-n gép is kell alá,meg a többi játékhoz,mig playstationon simán fut csúcsminőségben minden
90.
90.
unrealnoise
#1: Az összes tudatlan, béna, amatőr, hozzánemértő kedves fórumozonak üzenném, hogy rohadt mód nem vagytok képben!!

1. A Driveclub szebb? Az. De az csak 30 FPS-el fut, és egy arcade.szar a fizikája. Ez nem szubjektív dolog, hanem tény. A pCarsnak kétszer annyi erőforrást igényel a 60 FPS kisajtolása...

2. A Forza 5 lehet szebb ennél elemeiben, de abban minden statikus volt, itt meg minden dinamikusan állítható. Minden! Annyi minden, hogy konzolos szim (még egyszer: szimulátor (ha nem is HC)) ilyet még soha nem tudott, időmérők, versenyhétvégék satöbbi..


Az összes DC-re élvező éretlen gyerkőcnek üzenném, hogy jó lenne, ha pofázás helyett először utánanéznének melyik játék mit tud...

Az összes DC-re élvező éretlen gyerkőcnek üzenném, hogy jó lenne, ha pofázás helyett először gondolkodnának.

Nah ez nem fog menni...

A DC-ben meg lehet jó a "kamu" sebességérzet, de hogy a pCars 60 FPS-el porig alázza ebben is, az biztos...

77.
77.
crashpipi
Én kifejezetten remélem, hogy fogyasztható lesz a cucc és nem kőszimulátor. Arra ott az autó a ház előtt.
Amikor megvettem az Assetto-t és szembesültem fele, hogy kontrollerrel működésképtelen, vettem nagy hirtelen egy Logi DFGT-t hozzà. Egy fokkal élvezetesebb lett, de még így is sokszor szürreális. 14 éve vezetek, igaz sosem vezettem még versenyautót, de ez a szimulátorozós életérzés sem az igazi sajnos...
Inkább maradok az élvezetes és kikapcsoló félszimulátoroknál.
75.
75.
Aztabetyarkurva...
Hibasan szamoz a gepezek vagy ennyi moderalni valo volt?
53.
53.
rappit
#52: Akinek van szeme az látja a különbséget a videók alapján, ami a fizikát illeti, azt ki kell próbáljad, hogy érezd a különbséget. (Mondjuk sok minden a videóból is látszik)
52.
52.
PaprikaJancsi
Mennyi hülye, megkeseredett ember van a világon.
Teljesen ugyanúgy néz ki, mint a Forza 5 (kivétel a nézőket, meg az esőt az aszfalton (ami kék)).
Aki megveszi annak jó játékot kívánok.
Az olyanokat akik pedig azt írják, hogy hát én próbáltam, és nekem van viszonyítási alapom, azoknak üzenném, hogy ha felírom azt, hogy nekem van egy kupidó malacom, aki esténként lecsót főz a budai várban, az attól még nem lesz igaz.
26.
26.
rappit
#24: "... belső nézet kifejezetten szürke és gagyi..."
wut?
https://www.youtube.com/watch?v=eM57vIRIlVw#t=37
20.
20.
rappit
#18: "...minden másban elmarad tőle,..."
Na álljunk csak meg. A realisztikus autómodellek és a valós fizika jelenléte hátrány? :DDDD A forzának nincs sok köze a valós fizikához.
18.
18.
dzsiádzsó
#6: Forzánál így is klasszisokkal szebb, de minden másban elmarad tőle, ami így összességében fontosabb.
16.
16.
Stranger
#15: Milyen AMD exkluzív effekt van?
15.
15.
Raadasul a physx megy cpu-n is, szal mukodik ati kartyaval is csak a proci szamolja.
Ellenben az amd baromsagaival amik tenyleg csak radeonon futnak.
Na ez a nem mindegy.
14.
14.
#8: Letiltani nem szoktak semmit.
Max az az ami betettek egy adott hardware nem tamogat ezert nem mukodik.
13.
13.
rappit
#12: Vannak akik 20ezer dollárért vesznek PlayStation 4-et ennyi erővel. Most te veszel 120k-ért egy PS4-et meg még 5-6 játékot és egyből 200ezernél jársz :)
12.
12.
GAMEROD
200 ezres gép? Vannak olyan elvetemültek akik videokártyát vesznek annyiért, sőt nem is egyet, hanem kapásból kettőt. Ennyit nekem nem ér meg hogy játsszak, max kipróbálom később mikor olcsóbb és fejlettebb lesz a technika.
10.
10.
rappit
Na gyerekek ez a nem mindegy :) Az ajánlott gépigényhez egy kb. 200k-s gép kell szóval azon már biztos fut ilyen szépen még talán QHD-ben is.
8.
8.
strike19
Engem egy valami íritál az NVidia logó.Ismerem az Nvidia húzásait pl:Physix.
Most hogy a konzolokba AMD APU-van ,megint lehet letiltottak egy csomó dolgot a konzolos verzión.
6.
6.
PaprikaJancsi
Na ennyit erről. Azt mondták ilyen szép lesz, olyan szép lesz, és azt kell mondjam, hogy a grafikailag nem erős Forza 5-öt sem éri el. A Driveclub meg kiröhögi.
Az mondjuk kiemelkedő, hogy a Forzával ellentétben itt 3D-ek a nézők. Ja, és miért kék az aszfalt Ps4-en. Passzoljon a gép színéhez egy kicsit ? Xbox-on zöldes árnyalatú lesz ?
4.
4.
tjames
Azért az sem mindegy milyen PC fut a videóban látható grafika. Mert egyértelműen szebb mint a PS, de ha 100k kontra 400k gép árakról beszélünk, akkor valljuk be őszintén, nem 4x szebb a PC azért...
3.
3.
dzsiádzsó
Sajnos sokat számít az élsimítás az autósjátékoknál, ezért néz ki a Forza úgy, mint egy trágyadomb, de legalábbis, mintha F4 HD-vel játszanék X1-en.
Ettől függetlenül nem hinném ne lehetne szebbet alkotni, PS4 ott van Driveclub rögtön példának, bár élsimítás már oda sem jutott.
Pcars meg szépen lassan kiég, bíztam benne tova fejlődik a dolog, de 600 build-ek óta semmi előrelépés nincs. Gagyi az álló esőcsepp az autón 200km/h-nál, az irányítás szörnyen nehéz, nem látom a fantáziát a játékmódokba, azt a pluszt, azt a tartalmat, amit csak igényes, gondos fejlesztés mellett lehet érezni pl.: egy GT vagy Forzába. A belső nézet iszonyat ronda, gyenge a grafikai motor árnyék és fény játéka stb stb stb.
Ebből már nem lesz Forza konkurens, egy új GT meg ki se röhögi majd.
1.
1.
Tokodboy
A széptől nagyon távol van, a Driveclub az szép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...