Mozgásban a DmC: Definitive Edition

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 29.
  • Videó
Link másolása
Március közepén érkezik a DmC: Devil May Cry Definitive Edition, amely nem pusztán felturbózott grafikával tör babérokra, hanem némileg átdolgozott játékmenettel is. Az új videóban a kombókról és a manuális lockolásról lesz szó.

Mint tudjuk, a DmC: Definitive Edition nem pusztán a felpimpelt külsőségek miatt érdemelte meg a Definitive-plecsnit. Kapunk egy csomó extra játékmódot, DLC-t, a játékmenetet újrabalanszolták, illetve visszatér a manuális lockolás lehetősége.

Az alábbi videóban az új kombókat és a már említett kézi célzást csodálhatjuk meg éles körülmények között.

A játék március 10-én érkezik Xbox One-ra és PS4-re.

25.
25.
NinjaNorb
Na most már úgy néz kis és úgy fut a játék mint pc-n hurrá és mint már lentebb elhangzót igen a manuális lock on 1 patch lenne kb mivel csak a játékmenetet bassza el :D és a kosztüm meg vergil bloody palace módért ok huzzanak le 1 dlcvel de hogy ezeket nem kapja meg a pc verz az nevetséges
24.
24.
Dreadlox
#19: Ez szimpla marketing, eladni valamit 2x-3x hisz crapcom....Ott van remek példának a Street Fighter 4 meg a Resi 1.
23.
23.
Naridar
A HD textúra nem azt jelenti hogy ráküldesz egy Hq2x szűrőt és jónapot, hanem általában a fejlesztés során több textúravariáció is készül (PC-n legtöbbször ezek között lehet a beállításokban választani) hogy amíg még nem optimális a motor, addig is közel végleges framerate-tel lehessen tesztelni (de mondjuk egy screenshot-nál hülyék lennének nem a létező legjobbat mutatni, még ha a játék maga csak 10FPS-t produkál, mert az ugye állóképen nem látszik). 720p és 1080p-vel hasonlóképpen.

A PC-s változat közel ugyanennyit tudott, a 60 €/$ árat én is sokallom, a 30-40 már reálisabb. A bloody palace és a DMC1 skin úgy emlékszem már a PC-s megjelenésben is benne voltak (lehet hogy tévedek, rég játszottam vele). Az átvezetőt viszont simán megnézi az ember Youtube-on és kész.
19.
19.
DON GONDOCS
#14: Az "érdemitartalom" belefért volna 1 updatebe manuális lockolás-ballanszolás, grafikai finomhangolás. De így meglehet venni ugyanazt 17e-ftért.
16.
16.
CreelienDareigeo
#14: Igen, a DMC4-ről is jöhetne már valami. Kíváncsi vagyok hogy mennyit szépítenek rajta, és hogy mi plusz lesz benne Vergilen kívül.
14.
14.
Dreadlox
Dzsizüsz mi ez a fogyatékos párviadal?XD Sztem meg lószart se dolgoztam vele, csak felhúzták a felbontást meg 1-2 textúrát pakoltak bele (az érdemi tartalmakat nem számolom bele mert az nem a grafika része) szóval szerintem nem olyan sok újdonság. De akik még nem játszottak vele és van mostani generációs konzoluk, azoknak egs :D Engem jobban érdekel a DMC4
13.
13.
CreelienDareigeo
#12: Jó, a Hellblade csak majd kijön PC-re. :) Elírtam.
9.
9.
Dante2014
Valamennyire látszik a videóból, hogy tényleg szebb. Nem sokkal, de hegesztettek még a grafikán, ezt nem kéne egyből kötekedésnek vennetek. Ez van, konzolon játszók egy hangyányival jobban járnak, mert hiába a max felbontás, ha a motorból csak a fejlesztők képesek szebbet kicsikarni.
Ami dühítő, az a jó pár extra cucc, amit hozzápakoltak. Mivel egy ideje pc-m van csak, ezért a minimum lenne, hogy erre a platformra is megkapják az emberek, hiszen ott a lock-on, Vergil Bloody Palace, DMC 1 Dante kosztüm, plusz az új átvezető, ami akár érdekes plusz is lehet a sztorihoz.
5.
5.
trion96
Most hagyd abba légyszíves!!!
1.
1.
DON GONDOCS
Minőségi hd kiadás a láthatáron vagy DE mindegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...