PlayStation Plus - íme, a februári játékok

Link másolása
A Games with Gold februári kínálatának leleplezése után a Sony is bejelentette, milyen játékokat kapnak ezúttal a PlayStation Plus-előfizetők. A felhozatal ezúttal elképesztően erős.

A Microsoft után a Sony is bemutatta a saját szolgáltatásának, a PlayStation Plusnak a februári ajándékkínálatát. A listában olyan címek szerepelnek, mint a tavaly megjelent Thief vagy a több díjat is bezsebelő Transistor.

Íme, a teljes lista:

PlayStation 4

  • Apotheon
  • Transistor
  • Rogue Legacy


PlayStation 3

  • Thief
  • Yakuza 4
  • Rogue Legacy


PlayStation Vita

  • Kick and Fennick
  • Rogue Legacy


A játékok február 4-től lesznek elérhetőek. Köszi, KisFlex!

54.
54.
Killerbee
Transistor tavalyi év egyik legjobb indie címe, (persze a militarista, jó eget is lekáromkodó, trigger-finger vérpistiknek nem fog tetszeni). Rogue Legacy-ról is csak jót olvastam, ill. Apotheon se néz ki rossznak.
Elhiszem, hogy várják az emberek az AAA címeket, de most ez a felhozatal egyáltalán nem rossz.
53.
53.
tupaccc
50. ahogy már írtam akciók voltak mindenhol + feleződik az összeg, mert haverral felesben vásárolunk közös accal vásárolunk. BF4 volt 5E, FC4 mondjuk kicsivel több, 13euró :-) Most pl. akciós a Wolfenstein,az is nagyjából 13E lenne.

51. ebben az egyben igazat adok neked. Még a PS3-as PSN is ezerszer stabilabb volt, mint amit a PS4-re dobtak össze. Mindkét konzolon van erős oldal, és hiányosság is bőven. A PS+ra viszont az embernek egy rossz szava nem lehet.
PSN-el mondjuk eddig szerencsés voltam, én novemberben vettem, és csak a decemberi leállást vettem csak észre eddig. Viszont nem vagyok az a multizó, non-stop chatelő ember, talán azért.
50.
50.
Analitikus
#46: Áruld már el,hogy tudtál venni fc4,gtav 4.600ft ért?
48.
48.
Edgar26
#41: Tényleg, a Driveclub még mindig nem jött a plus előfizetőknek. Annyira régen kellett volna jönnie, hogy el is felejtettem. Lehet ez is volt a céljuk.
46.
46.
tupaccc
Fura, hogy ennyi a rinya a ps+ ingyenes címek körül. Xbox 360 esetében simán legombolta ezt az összeget rólam anno a Microsoft csak a mulitért. Itt legalább most már kapok bónuszba még ingyen játékokat is. Ráadásul az egész évet kellene vennetek, nem a gyenge hónapokat. Vegyük az én esetemet – közös accal, akciósan vettem éves ps+ előfizetést 5000forintért. Megkaptam ingyen az Infamoust FL-t, és az Injusticet. Már ez a két játék azonnal visszahozta a kifizetett összeg többszörösét, és még 10hónapig fogom kapni a játékokat. Igaz javát le se töltöm, ha ilyen kínálat lesz, de szerintem év eleje és vége mindig ilyen erős lesz. Említettétek a Killzone-t. Én szóltam, hogy JPN PS+on az volt most ingyenes. Szóval azt is gyors végigvittem a 14napos trial alatt, de szerintem az is hamarosan megérkezik ebbe a régióba is.
A rengeteg akciót már meg sem említem, hogy sok játék van akciósan ps+ tagok féláron. Az elmúlt 2hónapban 5-15eurós áron vettem olyan játékokat, mint BF4, Driveclub, GTAV, FC4, LBP4, NFS:Rivals.

Szóval ha nyitott szemmel nézi az ember a PS+t, akkor egy rohadt jó dolog, csak ezt rengetegen nem látják.
45.
45.
Spectrum
#44: Ha kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy örültem a Transistor érkezésének.

Annak nem örülök, hogy van egy erős konzolom, amin gameboy advanced-szintű játékoknak kellene, hogy örüljek. Van egy 6.3-as okostelefonom, az indie jöhet arra, de otthon, egy 100 centis tévén valóban inkább egy CoD-ra szeretném mereszteni a szemem.
44.
44.
simon 555
#40: Az indie játékok legalább készen vannak és nem kell 2 hónap mire működőképessé teszik...
Plusz olcsóak és. Gyakran az indie játékok sokkal minőségibbek mint a nagy AAA játékok.
De ha neked inkább kell egy újabb COD vagy BF akkor csak sajnálni tudlak, hogy egy olyan mesterművet kihagysz mint a Transistor vagy a Dust.
43.
43.
Spectrum
#42: Ja, hát volt budget, meg freeware, meg shareware, meg flash-játékok, de az biztos, hogy a store-t nem szemetelték tele ilyenekkel. Ez a tendencia a steam-en kezdődött és nagyon sajnálom, hogy begyűrűzött a PSN-re is. Az indie game-k külön kategóriában kellene, hogy menjenek, nem ömlesztve a rendes címekkel.
42.
42.
DON GONDOCS
#36: Nincs az indie címekel gond, csak ezek régen ingyé voltak, valamikor freeware gamek nek hívták őket. mindenki számára elérhető volt.

Akit érdekel, NÉZZE meg nyugodtan.
http://gamejolt.com/
41.
41.
Cipo3
Transistor igen jó cucc, szerencse nem vettem meg, de körülöttem sokan igen és dícsérik, szóval ez a hónap szerintem PS4 tekintetében közepestől kicsit jobb. Én nem várok mindig AAA-s játékokat. Infamoust pl. még le se töltöttem, ezt le fogom.

A vicc viszont az, hogy a Driver Clubot még mindig nem adták oda, pedig a Store azt mondja mivel nekem megvan ezért ezt és ezt nem vehetem meg hozzá. Nyitó PS+ ajándéknak ígérték és másfél évvel utána se tudták még odaadni, eddig azt hittem szerverterheltség miatt, de most már aligha.
40.
40.
Spectrum
#37: Akkor gondolkozz rajta kicsit.

Egy másik fórumon volt egy nagyon jó komment, teljesen egyetértek vele:

"Többek között azért is megy ez a sírás (részemről is), mert sokaknak csalódás a generáció. Bő 1 év eltelt, és amiből javarészt áll a generáció azok az indie játékok, és a remastered HD kiadások, illetve az agyon patchelt, bugos játékok. Van egy maréknyi felhozatal, amire azt lehet mondani, hogy igazán megérte megvenni a gépeket. Nekem speciál az indie játékok kifulladtak a Braid, Limbo érában. Sem a PS1, sem a PS2 generációban nem voltak ilyen 8bites játékok, vagy 4-5 órás sidescrollozós csodák. Nyilván volt 1-2, de teljesen elvesztek a felhozatalban. Valamennyire igaz ez az előző generációra, legalábbis az első felére. Most mi van? 120K gépen hónapról hónapra ilyen bejelentések jönnek. Mindenki vár valami új címet, vagy egy régi cím folytatását, majd mi jön? Indie, HD, vagy valami mobilos cucc átirata. Ez az ami siralmas. Az meg pláne az, mikor PS+ is ilyenekkel nyomják ki a játékosok szemét, holott a PS4 mocskosul jól fogy, az előfizetők számát meg sem említve. Persze van egy tábor akiknek ezek a játékok bejönnek, mert retro, mert ötletes, de legalább ugyanekkora az a tábor akiknek már a tökük tele van ezzel. "
39.
39.
A Rogue Legacy jónak tűnik, valószínű a későbbi szinteken nem túl egyszerű :)
38.
38.
strike19
#36: Ez így igaz.Az AAA címekre van szükségünk.
A PS VIta is azért haldoklig mert csak az igénytelen indie játék megy.
Valamelyik hónapba plus-hoz olyan ps vita játékot adtak ami egy mobile telefonos játék vita portjának tűnt.Z-run a neve.
37.
37.
simon 555
#36: Ennél nagyobb baromságot már rég nem olvastam...
36.
36.
Spectrum
#35: Én alapvetően gyűlölöm az indie-játékokat.

Ezeket régen budget-kategóriás címeknek hívták, és tudhattad, hogy az alacsony fejlesztési költségek eredménye a véres torkú grafika.

Ma meg azt mondják, húúú de jók ezek a FÜGGETLEN játékok!

Ez egy vicc. Ha gyenge grafikájú, de élvezetes játékokat akarok tolni, akkor emulátorokon keresztül több tízezer cím közül válogathatok. Tisztelet a kivételnek, de ez az igénytelen indie-dömping megöli az AAA-s piacot.
35.
35.
simon 555
Szerintem rohadt jó hónap.
A pletyka jobban tetszett a PS Vitás Toukidennel meg a PS3-as RE Relevationsel, de csak azért, mert a Thief meg van PS4-re a Yakuza 4 meg dobozosan.
Transistort már nagyon vártam plusba.
Sokan beszéltek itt KZ-ról, Knack-ről, AC4-ről, de gondolkodjatok már, ha ezeket adnák akkor akkora fikatenger menne a Sony felé, hogy megfulladnának, mert ezek a játékok szinte mindenkinek megvannak. Inkább elviselik pár ember fikázását minthogy több millióét kelljen. Mert sokkal jobb egy indie játék mint egy olyan ami már megvan.
34.
34.
simon 555
#14: Ugye tudod, hogy már vissza is hozta az árát?
33.
33.
Spectrum
Transistor nagyon jó, azt mondják, örülök neki, hogy kipróbálhatom. A másik kettő nem érdekel. Később biztosan lesznek AAA-s címek PS4-en is, csak legyen nagyobb a választék. Egyelőre nem éri meg dobálni ezeket ingyen, mert a relative szegényes kínálat miatt még mindig nagy mennyiségben kelnek el.

PS3-on a Thief és a Yakuza 4 nem tűnik rossznak, szerintem korrekt eresztés ez. Persze nem egy Batman, Tomb Raider vagy BioShock Infinite, de azért nem rossz.
32.
32.
Fronter
#14: Falcon: Ennél jóval rosszabb felhozatalra számíts, és lehet csak az év végén lesz egy AAA cím a Plusban! Plus-t a multi miatt veszünk, nem az ingyenes játék felhozatal miatt! Senki se mondta, hogy AAA címeket fogsz kapni.
Anno Xbox360-on nem is volt ingyenes játék, csak simán a multiért kellett fizetni, akkor sem panaszkodott senki.
31.
31.
Chrysh
#25: Nem kell a fikatenger van amihez ők jobban értenek, pl a videógyártáshoz, de én személy szerint anno onnan tájékozódtam a játékokkal kapcsolatos hírekről aztán rátaláltam erre az oldalra, meg még 3 másikra, szóval nem árt több ilyen témájú oldalt böngészni annak, akit ez érdekel.
30.
30.
GAMEROD
Kár hogy az új Thief nem a Thief3 Skyrim-szerű RPG világát követte. Nekem abban nagyon tetszett hogy nemcsak emberek, hanem más fajok is voltak, patkányemberektől kezdve a gyíkokig :)
29.
29.
Edgar26
#28: Off:Én egyébként is kedvelem őket. Általában eltér a véleményük másokétól vagy máshogy fogalmazzák meg. Szerintem üde színfolt az OW. Mint ahogy a Gamekapocs is:) On: szerintem nem annyira vészes a plus felhozatala, az viszont igaz, hogy túl jóhoz szoktattak régebben. Volt olyan hónap mikor 3 komoly címet adtak. Ahhoz képest tényleg visszaesés, de objektíven rossznak nem mondanám. Ps4re is érkezni fognak komolyabb(drágább) játékok már idén szvsz.
28.
28.
DON GONDOCS
#25: Azért a retroworld bemutatók elég tisztességesre sikerültek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...