Evolve - szólóban is szép a vadászat

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 30.
  • Videó
Link másolása
Ha éppenséggel nem jönne össze egy kedvünkre való négyfős brigád az Evolve-ban, próbára tehetjük magunkat a single-ben is. A Turtle Rock legújabb videója az egyjátékos módról szól, melyben az M.I.-re támaszkodhatunk.

Gyakorlásnak ideálisnak tűnik az Evolve egyjátékos módja, melyben a meccsek során bármikor válthatunk a csapattagok között. A mesterséges intelligencia minősége kérdéses még, ám az alábbi bemutatót nézve, nincs okunk panaszra.

A játék február 10-én mutatkozik be a nagyközönség előtt és PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz nyüstölhető.


Az Evolve mellé egy mobilos társalkalmazás is dukál, amely már elérhető iOS-re, Androidra. Windows Phone-ra és Amazon Fire készülékekre. Az Evolve: Hunter's Quest egy match-three puzzle játék, leginkább a Puzzle & Dragonsra hajaz. Ha jól teljesítünk a szinteken, különböző fejlesztéseket kapunk a nagygépes karaktereinkhez.

6.
6.
Irasalgor
Ez még így sem érdekel :/
4.
4.
Sidonyke
Hatalmas szórakozás lehet botokkal nyomulni. Ez ugyanolyan felesleges, mint a Left 4 Deadek esetében.Persze értem én, hogy kell, de akkor legyen már egy kampány, ami keretbe foglalja ezt az egészet.
2.
2.
nomcsa
#1: A Titanfall fejlesztésekor elmondták a respawnosok, hogy a játék sokkalta kevesebb pénzből készül mint más AAA kategóriás játék, szóval dönthettek, hogy szóló vagy multira megy a hangsúly. Bőven nem kaptak annyi pénzt fejlesztésre mint pl a Bioware vagy a Visceral.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát jobb mint a semmi, bár egy lineáris szóló kampány igazán elfért volna, még a Titanfalban is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...