Star Wars: Battlefront - itt aztán kiélheted magadat

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 30.
  • Hír
Link másolása
A napokban a DICE dizájnere elárult néhány érdekességet az új Star Wars: Battlefronttal kapcsolatban, illetve egy hangulatos concept art is beesett a címről. Messze van még az év vége!

A DICE szállítja a soron következő nagyobb Star Wars-játékot, méghozzá az új Star Wars: Battlefront személyében. A címről még mindig nagyon keveset tudunk, azonban a megjelenéshez közeledve ez biztosan változni fog, és a következő hónapokban egyre több infó eshet majd be róla.

A minap például az IGN szállított egy interjút a játék dizájnerével, Niklas Fegraeusszal, aki máris megosztott velünk néhány érdekességet. Elmondta például, hogy a játékban helyszínfüggő lesz, hogy mekkora méretű pályát és milyen játékmódokat kapunk majd, egy Hoth és egy Endor ennek megfelelően teljesen más élménnyel kecsegtet.

"Úgy döntöttünk, hogy a különböző pályák méretét az egyes játékmódokhoz igazítjuk. Így nemcsak méret tekintetében kapunk hihetetlen változatosságot, de arra is lehetőség nyílik, hogy a játékosok minden olyan vágyukat kiéljék, amelyek a legemlékezetesebb Star Wars-csatákhoz kötődnek."

A DICE természetesen tisztában van vele, hogy nem lesz egyszerű feladatuk a Battlefront beröffentésével: "A franchise visszahozásában talán az a legnehezebb rész, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. A Star Wars-rajongók, köztük mi is, szenvedélyesen imádják ezt az univerzumot, mindenkinek megvan a maga kedvenc része belőle."

"Úgy gondolom azonban, hogy a DICE tehetséges munkatársainak, a Frostbite motornak és a Lucasszal való remek kapcsolatunknak köszönhetően olyan Star Wars-élményt fogunk nyújtani, amely a világon minden rajongót felcsigáz majd, és amely lehetővé teszi számukra, hogy átéljék a sorozat legemlékezetesebb helyszíneinek csatáit."

A Star Wars: Battlefront várhatóan idén karácsonykor, nagyjából az új filmmel egy időben érkezik majd meg. Az EA a tervei szerint olyan marketingkampányt csap majd körülötte, mint a Battlefieldeknél szokott.

23.
23.
balint23h
#20: A force unleashed kapott befejezést. Jó volt a sztorija illeszkedett is az egész sw univerzumba. Aztán valaki kitalálta, hogy ebben van még pénzt és megcsinálták azt a szánalmas 2. részt, ami történetében is röhejes már. Felejtsd el, hogy az egyáltalán megtörtént és akkor remekül le van zárva a sztori.
22.
22.
kirschakos
#21: Az jó lenne, de még sehol nem jött erre válasz sajnos :S
21.
21.
Irasalgor
Ebben ugye lesz single rész?
20.
20.
mdr88
Én azt sajnálom (mondjon mindenki amit akar, nekem a Star Wars az Star Wars), hogy se a Force Unleashed nem kap befejezést, valamint Boba Fett fejvadásszá érésének sem lehetünk majd tanúi. Frostbite enginnel, mindkét címet iszonyat jóra meg lehetne csinálni, de ez van.
19.
19.
razipapi
#18: Valóban ;) De akkor hasonló (vagy ugyanolyan) saber rendszerrel is jöjjön!
18.
18.
patka21991
Egy uj Jedi Knight is johetne a Bioware kezei kozul. :-)
17.
17.
Gykrizsi
#13: Szerintem Thrawn az univerzum egyik legjobb karaktere, és a bőre kék. Egyébként nem igazán érdekel, hogy új sztori lesz-e, vagy sem, csak legyen jó. Bár személy szerint Thrawn-t kicsit hiányolom, bár még akár meg is jelenhet későb.
16.
16.
kopic
Már nagyon kíváncsi vagyok rá !
15.
15.
kirschakos
Azt mondja már meg valaki, hogy lesz-e benne single player, mint az előzőekben legalább? Nem rajongok az online vagy multiplayer játszásért, de a Star Wars rajongás csillagokig ér bennem :D
14.
14.
roli33
Szerintetek lehet majd menni benne jedikkel vagy sithekkel? Mint a Battlefront 2-ben?
13.
13.
strike19
#12: Soha sem volt olyan hogy 7-8-9.
Lucas nem írta meg soha.Azt mondta gyerekek írjatok folytatásokat.
Thrawn-trilógiát tartották a rajongók 40% folytatásnak.
De sokaknak nem tetszik.Nekem se.
Thrawn zöld bőre piros szem már alapból taszító.
Nem is beszélve arról a C'baoth mester úgy emlékszem aki az erő mind a két fele átjárja mint valami skizofrén.
Azért képregénybe még egyszer elolvasnám.Valakinek nincs meg véletlenül a 1 rész 3 száma.Mert csak 1,2 szám van meg a fáj cserélőkön.
12.
12.
leigazoka
A szomorú az, hogy az új filmeket se az eredeti könyvek alapján készítik.. Nekem megvan 7-9 ig.
DE reméljük jó lesz, a játék meg főleg legyen jó.
11.
11.
Gykrizsi
Várom, bár remélem nem egy szimpla SW textúrás BF lesz.
10.
10.
strike19
Ámen.Ha jól csináljátok emiatt ruházokbe a PS4-esre.
Kiváncsi leszek vajon az új részből is lesznek pályák.
9.
9.
névtelenség
#5: A bf2142 félig orvosolta a helyzetet. Ott a commander mozgatta a Titánt.
Na ez egy BF2-es csillagrombolóra nem lenne rossz.

Mi a demo-ban függőlegesbe hoztuk a japán anyahajót. A fél művház nyerített utána.
8.
8.
Killerbee
#6: November már elég év vége.
7.
7.
#6: nincs hivatalosan bejelentett dátum, az ősz éppolyan tipp, mint az év vége (de amúgy sincs nagy különbség a kettő között)

az év végét azért lehet sejteni, mert a 7. résszel nagyjából egy időben tervezik kiadni
6.
6.
Cipo3
Megtaláltam az eredeti cikket "arrives this fall." Szóval nem tudom mért év végére teszitek a magjelenést.
5.
5.
PrimYaz00
Megnyugodhatnak, azt az élményt amit én várok, úgy sem tudják megvalósítani, hogy pl: olyan nagy űrhajók legyenek benne, mint a battlefield 1942-ben az anyahajó. Igaz abba se volt tökéletes, mert ha az anyahajó előrefelé mozgott, akkor a rajta lévő géppel, gyakorlatilag helyből száltál fel, de 2015-ben illő lenne végre 1 normális motort csinálni, amivel ez kivitelezhető (nem csak battlefront/fieldben).
3.
3.
Cipo3
Akkor most megint tolják, mindenhol megjelenéshez 2015 nyara van kitéve.
1.
1.
HerodPK
Akarom Most :D star wars az star wars! Sw + Dice hibatlan kombo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...