Hearthstone - jöhet a csapatos harc?

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 30.
  • Pletyka
Link másolása
A minap két Blizzard-pletykát is kaptunk, méghozzá ugyanabból a forrásból: az egyik a Hearthstone: Heroes of Warcraft új kiegészítőjéről, a másik az Overwatch üzleti modelljéről szól.

Az alábbi infókat a Yahoo Finance egyik munkatársa szállította egy blizzardos forrásból, de hogy mi igaz belőlük, és mi nem, azt nem tudjuk, ezért kéretik mindent fenntartásokkal kezelni.

A Hearthstone kapcsán például azt hallani, hogy a játék a maga 75 milliós táborával lazán felülmúlta a Blizzard várakozásait. A cím hamarosan újra kiegészül, a következő adalék áprilisban érkezhet, és a PvE játékmenetre koncentrál majd. Érdekesség, hogy a Blizzardot elkezdte foglalkoztatni a csapatos játéklehetőség is, állítólag már agyalnak azon, hogyan lehetne megvalósítani a 2 vs. 2 fős meccseket.

Az Overwatch kapcsán érkezett helyzetjelentés szerint a Blizzard még mindig nem döntötte el, hogy milyen üzleti modellre épüljön a játék. Az biztos, hogy ingyenes lesz, kérdés viszont, hogy free-to-play felállásban vagy méretesebb kiegészítőkkel bővítgetnék-e azt - nyilván ez befolyásolja azt is, hogy nekünk mennyit kell majd fizetnünk a plusz tartalmakért. Állítólag a Blizzard fejlesztői azon vannak, hogy még idén elrajtolhasson a cím, ugyanakkor a vezetőség nem hiszi, hogy 2016 előtt befejeződhetnek a munkálatok.

Mindez egyébként egész hihetőnek tűnik, a linkelt blogposzt azonban tartalmaz néhány olyan infómorzsát is, amik már kicsit merészek. Legyünk szkeptikusak:

  • A Blizzard állítólag nem vár túl sokat a Heroes of the Stormtól, úgy hírlik, a vezető fejlesztőket el is küldik majd a cégtől.
  • A StarCraft II utolsó felvonása már készen van, április és június között jelenhet meg.
  • A World of Warcraft megnégyszerezte a külsős cégeknek kiszervezett grafikai munkák mennyiségét, a következő kiegészítő már "majdnem fícsör-kész".
  • A Diablo III-csapat egy új StarCraft-játékon dolgozik, amely 2016 végén jelenhet meg leghamarabb. Állítólag a Warframe-ből, a Left 4 Deadből, a DayZ-ből, a Smite-ból és más MOBA-kból is átemel majd elemeket. Ez utóbbi hírt már cáfolta is a Blizzard.
1.
1.
MikelGun82
Már az első pontnál kiégtem, gyakorlatilag mindenki be akar jutni a betába, hasonlóan sikertelen, mint a többi Blizzard játék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...