Bloodborne - lesz miért visszatérni

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 31.
  • Videó
Link másolása
Habár a Souls-játékokba is tetemes időt lehetett beleölni, a From Software szerint a Bloodborne-nal sokkal többet fogunk játszani. A Chalice Dungeons gyakorlatilag korlátlan mennyiségű tartalmat jelent majd.

A Bloodborne egyik újdonsága a Chalice Dungeons, amely egy olyan kazamata Yharnham városa alatt, amely minden alkalommal más arcát mutatja meg a játékosoknak. A véletlenszerűen generált terep mind méretében, mind nehézségében változatos lesz, ráadásul egy másik játékost is behívhatunk, hogy segítsen legyűrni a pályát. Habár nem fordulhat elő, hogy két alkalommal ugyanazt a kalandot kapjuk, a tetszetősebb élményt nyújtó darabokat elmenthetjük majd, és később újrajátszhatjuk őket. Erről szól az új trailer:


A Bloodborne március 25-én jelenik meg PlayStation 4-re; ha a játék miatt vennéd meg a Sony új konzolját, akkor ajánljuk a figyelmedbe a most jelentett bundle-t:


Köszi, ArrowCross!

17.
17.
Chrysh
#15: Nyilván 12-14 milliós tömeg által beszélt nyelvvel fognak a leginkább foglalkozni....ezt azért te sem gondolod komolyan

Am a költségéről nem tudok nyilatkozni, de csak itt ölt ilyen méreteket ez a "probléma". Ilyen erővel nézd meg, hogy hány hasonló népesség által beszélt nyelv van, és akkor fordítsák le azt is? Nemrégiben voltam Horvátországban és ott két lehetőségem volt filmet nézni: vagy egy ganaj szinkronnal nézem, vagy eredeti nyelven.

Bár amíg olyan emberek vannak, mint a régi osztálytársam, aki azt mondja, hogy ő úgy akar diplomát szerezni, hogy nem akar csinálni nyelvvizsgát (?!?!?!?!?!) addi ne is várjunk mást...
15.
15.
h.jozsa
Jó lenne magyar felirat,nem tudom mekkora költség.....de tényleg tudja valaki hogy mennyibe kerül feliratozni egy játékot?
10.
10.
Én nagyon várom,de olyan lesz a nehézségi szintje mint a Dark Souls-nak akkor nemkell.
Megvárok előtte egy-két tesztet :)
9.
9.
KeXxX
#1: Szerintem ezt vedd meg. Az autós játékokat hamar meglehet unni.
7.
7.
Chelseafan1989
#2: Szerintem én majd áprilisban beújítom ezt mert akkora úgysem láttam semmi játékot ami érdekelne!
5.
5.
Hunszi
4.
4.
Solid Snake1984
Ez bizony nagyon jól néz ki. Ez pontosan milyen stíusú játék? Tps vagy rpg vagy a kettő egyben?
2.
2.
DarkLord
#1: Én elég régóta játszok autós játékokkal, de itt tuti ezt választanám a Project Cars helyett :)
1.
1.
Chelseafan1989
Nagyon gondolkodom a játék megvételén csak az a baj hogy előtte 5 nappal jön a Project Cars is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...