Frissítve: Már teaselik a Metal Gear Rising 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 1.
  • Teaser
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy készül a Metal Gear Rising: Revengeance második része. A Konami már el is kezdte teaselni a játékot, méghozzá a most hétvégén zajló Taipei Game Shown.

Nagyon úgy néz ki, hogy készül a Metal Gear Rising: Revengeance második része, a játékot a Taipei Game Shown kezdte el teaselni a Konami.


Túl sok érdekességre persze ne számítsatok, de a fentebb látható, PS4-játékokat felvonultató trailerben 1 perc 39 másodpercnél felbukkan egy kettes szám a játék címének betűtípusával, ami mindenképpen bizonyíték arra, hogy folytatódhat a Metal Gear-spin-off.

Ez alapján egyébként a játék mindenképpen megjelenik PS4-re, de az első rész után a PC-s és az Xbox One-os verzió sincs kizárva.

Update! Geoff Keighley, a The Game Awards atyja a Twitterén azt írta, hogy nem a Metal Gear Rising 2-t teaselték a Taipei Game Shown, a Kojima Productions producere, Kenichiro Imaizumi cáfolta neki a pletykákat. Hogy akkor mégis mi ez a "kettes", azt ő sem tudja.

29.
29.
Dreadlox
#28: lolXD nice akárki is csinálta :D
28.
28.
névtelenség
Íme az Internet válasza a Doritos pápa twit-jére:

https://pbs.twimg.com/media/B8xbkmjCYAExgQd.png:orig
27.
27.
DON GONDOCS
Dance Dance Revolution Universe 2 vagy Beatmainia core 2 lesz az :D
26.
26.
EBR2000
#25: Jaj, és azt is hozzáteszem, hogy Kojima nem fönökösködött a risingnál, szóval nem feltétlenül kell tudnia egy alkalmazottnak a dologról (gondolok erre a Kenichirora...)
25.
25.
EBR2000
Mintha olyan sokaf számítana, mit mondanak Kojimáék... A Phantom Paint is tagadta, amig be nem fejezte a kis hülye játékát. Nem hiszem hogy ez más lenne! (Már ha van köze az MG-hez)
23.
23.
névtelenség
Hazugság! Hazugság! Geoff hazudik! Hazudik a cikkíró!

Mindenki hazudik!!!

http://tinyurl.com/nehn84t
20.
20.
giga321
Ez aztán egyre érdekesebb.
18.
18.
DON GONDOCS
Imádtam az első részt, egyszerű volt a harc mégis tartogatott kihívást. Tökéletesen beleillet az mgs4 univerzumába.
17.
17.
Terawatt
Ez jó hír. Szerintem jó kis játék volt, bár a játék befejezése környékén kicsapta nálam a biztosítékot, hogy milyen bossfightokkal húzták effektíven az időt és ott abba is hagytam.
9.
9.
godach
#6: Ööö God Of War vagy Ninja Gaidennel játszottál?
7.
7.
Nottingham
Vegre! Egyik legnagyobb meglepetes volt szamomra!
6.
6.
gegory
Metal Gear Rising volt az elmúlt évek legjobb (új)játék amivel játszottam. Zene és játék menet tökéletesen összeillet és emiatt nagyon megfogott és 4-5 végig végig vittem amire még nem volt példa hasonló játékoknál
5.
5.
Irasalgor
Tényleg jó lenne, ha folytatnák, mert bár rövid volt, de a története és a hangulata nagyon megfogó volt, bár a grafikai motort nyugodtan kicserélhetik, mert a játék eléggé csúnyácska volt. De nekem a történet kárpótolt mindent, főleg az átvezetők
4.
4.
névtelenség
Uram isten! It's HAPPENING!!!!
3.
3.
godach
Fúú srácok, tegnap fejeztem be a Metal Gear-t a 85-ös Nest, újra mert kölyökkoromban végigtoltam, de nem is emlékeztem, hogy ilyen összetett játék. Komolyan mondom, inkább leraktam a Daying Light-ot és azt toltam. (pedig Tetszik az is) Most meg MSX2-őn tolom, mert nagyban más mint a NES verzió.
Azt hiszem sok év után, beszippantott az MG univerzum.
Ja a Rev2őnek meg örülünk. Az első része tetszős volt.
1.
1.
DollSyndrome
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...